Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Mały żarcik na koniec takie kobiety są poduszczają pogadają i znikają to tak jak z rudą gosciu do rudej ale bym cie brał ,a ruda no to chodz i poszli ,rozpina i nagle gościu ale ja żartowałem i się patrzy a ruda jak rozpiąłeś to mnie zapnij wrócili do stolika i kuple i co i co a ruda cienki spienial gosciu strzelił buraka wielki cwaniak , wyszedł na buraka i było to na faktach

Gość BEZSILNA000

Robinson sprawdziłam składnik tego Arketisu co zażywasz to ten sam składnik co w paroxinor, który przepisał mi psychiatra paroksetyna. Jeszcze nie brałam, bo się bałam ale skoro zachwalasz, ze działa to chyba się zdecyduję. Napisz po jakim zasie były efekty i czy na początku miałes skutki uboczne.

Po zażyciu arketiksu przeżyłem powrót do pracy miałem silne wybuchy zimna słabo mi sie robilo i bujalo mnie ,ale ten lek złagodził objawy . Mineły wybuchy zimna no i nie bujam sie tak bo ten lek łagodzi kołysanie tak mówił lekarz no i mial racje ,a skutki uboczne nie zauważyłem ich . Mówią że psychotropy zmniejszają libido ,ale u mnie nic sie nie pogorszyło wrecz poprawiło, polecałem już go przedtem

Bezsilna mnie też zapisal psychiatra ten lek ponieważ nie mogłem sie pogodzić ze w złym stanie wrócilem do pracy ,a jeszcze lęk że nie dam rady no ,ale sie udało z tego sie cieszę choć wpłynęło to na moją psychikę budzę się często w nocy

Gość BEZSILNA000

Jak się czujecie po świętach? U mnie nieciekawie mam nadal duże mdłości, brak apetytu, osłabienie poczucie, że zemdleję. Jestem załamana zaczynam sobie wkręcać, że mam coś jednak w głowie albo inną poważną chorobę. Morfologia robiona przed świętami, mocz, crp, hormony wyszły ok.

Gość Aneta 1981

Świata w miarę dobrze.Wczoraj trochę tak dziwnie się czułam,jak bym miała zemdleć.Kiedyś zemdlałam,zabrali do szpitala trzy dni leżałam badań narobili i nic.Stres i podświadomość robi swoje,wtedy miałam dużo stresów i jeszcze bolał mnie brzuch,miałam ważne spotkanie,które wypadło super.A jak wyszlam za drzwi,to zemdlałam taka spięta bylam.

Gość BEZSILNA000

Jutro mam umówioną wizytę u kardiologa prof choć juz byłam u innego parę m-cy temu. Internista zasugerował jeszcze jedną wizytę, bo może mam spadki ciśnienia i laryngologa ze względu na lekkie pobolewanie ucha co jakiś czas. Zapisałam się na piątek. Znowu kasa kasa kasa. Zamiast remontu kuchni wydam na lekarzy.

Swiezynko słabosci, mdłosci bóle ,brak apetytu ,wage to już miałem 56kilo a teraz okolo 70 przerabiałem to w tamtym roku i oprócz drobnych zmian niedokrwiennych płatów czołowych nic wiecej mi nie wykryto nie wkręcaj sie bo bedzie gorzej ,staraj sie luzować wiem po sobie