Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Ja też szczupła,ale wlaśnie czasami mnie tak ściskają flaki że suchary same i woda.Jest czas że jest dobrze,ja mam to celiakię na bank.Czasami dopada mnie taki wilczy głód,ale to jaki!!Wszystko by wtedy poszlo co w domu,ta cholera cukru się domaga jak zdycha!;

Gość Aneta 1981

Teraz to mi się wydaje,że akurat moja waga.Na początku strasznie schudłam,jak poszlam do lekarza i mu mówię,że strasznie schudłam,to mi powiedział,ze bardzo dobrze!! Ja dopóki nie natrafiłam na to forum to mi się wydawało,ze jestem sama z taką choroba,ale jak widać przybywa nas.Ile ludzi w czterech ścianach się męczy!

Gość BEZSILNA000

Podobno takiego nawału nerwicowców jak w tym roku to jeszcze nie było. Znajomy ma kolegę psychiatrę, który powiedział, że w całej karierze nie miał tylu pacjentów. Chyba Putin nam coś rozpyla. Byłam na dwóch zabiegach osteopatii w Krakowie czeka mnie trzeci. Macie jakieś doświadczenie z tym? Wizyta nie kosztuje mało i nie wiem czy jest sen wydawać pieniądze.

Tak zażywałem po szpitalu pogorszyło mi sie z domu nie wychodziłem uczucie kołysania odrealnienia ,siedzialem w pokoju jak mumia ;strasznie slaby sie robiłem miesnie odmawiały mi posłuszeństwa ,nogi mi drętwiały też słabe no makabra ,bóle kręgoslupa ,podwójne widzenie ; wybuchy zimna ,pociłem sie od słabosci no nie polecam tego nikomu Badałaś sobie witaminę B z krwi

Gość BEZSILNA000

Jak na pasożyty z kału jednorazowo to nie ma sensu. Ja tez taka badałam to rzadko kiedy wychodzi. Ścięło mnie z nóg jak Pani w laboratorium mi powiedziała, ze od 30 lat eis jej nie trafiło. Czyli juz widzę jak badają nie wierze ze od 30 lat nikt nie miał pasozyta