Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Robinson

Ok nareczka nie wciskaj sobie chorób ja zrozumiałem ze narodziłem sie ponownie mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej papasie do jutra .....Jeśli mnie szukacie szukajciem nie w waszych sercach u tych którzy mnie kochali żyć będę najdłużej* [*]

Gość Robinson

Powiem tak czlowiek na forum pisze szybko czasami nie zastanawia sie nad błedami ale znajdzie sie jakiś bambus co nie ma co robić i wyłapuje błedy innych dla mnie tacy ludzie nie istnieją są zerem i nie powinni uczestniczyć na forach po prostu myslą ze sa lepsi mylisz sie NNN jesteś ????? zerem

Gość Robinson

Powiem tak wczoraj mnie wkur dupek NNN ale go olałem zero drobiazg fajfus ale niew oto chodzi dobrze Bolo ze zyjesz pasi no praca daje nam sie we znaki sa ludzie ktorzy tylko czytają i wytykaja błedy to emeryci na to zwracać uwagi nie ma co zero , dzis dowiedziałem sie ze kolega do szpitala idzie martwiłem sie o niego bo nalezy do mojej brygady ,a widziałem ze cos z nim nie tak mam nadzieje ze będzie dobrze ,, nogi mu spuchły i zółty pod oczami przypuszczam że zółtaczka

Gość Robinson

Na dzień dzisiejszy nie mam zastępstwa on tak sobie radził na jeden dwa dni kużwa ogólnie lider jest jeden a on mnie zastepowal w urlopie przeszkoliłem go i jest problem no ale zdrowie ważniejsze , a ja sie martwie co zrobie jak pojde do szpitala myślę nocami jak to rozegrać

Gość Robinson

Siorbam i co ,a co do kierownika sam przychodzi mi pomagać sprawdzać detale super kolega duzo pomaga ale daje rade jako lider ,sam sprawdzam pomagam aby było szybciej . Ekipa pomału mi sie dociera tak że szacunek od wszystkich no krzycze ale u mnie to normalne mówią na mnie kierownik no praktycznie nikt mi nie rządzi Lider ma władzę nad kilkoma pracownikami od niego zalezy wysylka ma tak rozdać prace aby była wykonana na koniec przywieszki wypisuje i pokrywa prace