Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Jak ludzie nie doceniają zdrowia!Mówiłam,że coś jest nie tak już w poniedziałek,ale nie jest ok.Jak się okazało teść miał zawał w sobotę,bo od tego dnia bolała go ręka i łopatka.W końcu wczoraj chyba sam się przestraszył i kazał zadzwonić po karetkę.Wszystko na cito,w nocy go wywieźli na drugi kraniec Polski,powiedzieli że taki przypadek,ze ten zawał cały czas jest przez tyle dni,dzisiaj po południu będzie wiadomo coś więcej. Robinson ząbki zrobisz i będzie ok,tylko najgorsze te czekanie na wizytę.

Mam chwile wolnego na 18 abarot nie mam juz sily aby do swiat.Widze ze koledze wizyta sie nie udala to dziwne ze nic nie zrobili chociaz nie zaczeli.U nas jezeli idziesz do stomatologa to zawsze cos robia i sa naprawde profesjonalne przxychodnie na miejscu przeswietlaja i widza co dzieje sie w kanałach zebów.Ale jak to mowia co kraj to obyczaj. Widzisz Aneta czasami martwimy o bliskich a oni tego nie doceniaja albo po jakims czasie dopiero cos do nich dociera

Gość Aneta 1981

Widzisz Bolo tak to jest,wczoraj tak się wkurzyłam martwisz się o kogoś a nic nie dociera,chodzi o mojego teścia.Od soboty bolała go łopatka w nocy o pierwszej pojechal jeszcze na cpn po tabletki przeciwbólowe i tak narzekał,że się przerobił,coś tam robił w sobotę ,minęła niedziela nie miał apetytu obolały byl.W poniedziałek bylam u nich tez leżał odpoczywał jeszcze gdzieś pojechal kogoś zawieść.Wczoraj też i mówię mu że to nienormalne żeby tak nagle źle się czuje,jak nie pójdzie do lekarza to dzwonię na pogotowie.W końcu poszedł z teściową do lekarza ekg,a tam nadal zawał,od razu karetka i nastepne badania,wywieźli go w nocy do Ostrołęki badania,koronografia... Lekarz powiedział,że pierwszy raz z takim objawem bolącej łopatki pacjent ma zawał,bez żadnych innych objawów.Miał szczęście podobno,jakby był młodszy to by mógł nie przeżyć. No cóż siedzący tryb życia i palenie gajek przez czterdzieści lat robi swoje.Dobry czlowiek.ale czasami zachowuje się jak dziecko... Dobra uciekam do domu,jeszcze obiadek jakiś szybki

Gość Robinson

Co tam nerwusy ja dzień w miare praca dzis nie tak zle przeciek w aucie wykryłem delikatny na nagrzewnicy spróbuje proszkiem a jak nie to wymiana no a z zębem torbiel podejrzenie tu muszą wyleczyć jeden a tam usuną drugi i tamtemu korzeń podetną w poniedziałek ide na leczenie kanału no a co do kompa wyszła afera okradł ludzi na tysiące złotych rudzielec nawet policjanta operdolił kompa mu sprzedał na reklamacji no rudy psychol jaja jak berety a wlasciciel załamany ;a sklep plajta sprawa na policji