Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Matka ma 60 lat,nie ma nikogo doprowadzi do tego ze zostanie sama z synkiem.Juz mnie to tak czasami meczy wszystko,z zona niby wszystko ok ,ale czasami i jej mam dosyc ciagle cos. Ostatnio kumpel oznajmił tak czasami siedzimy przy piwku igadamy,ze zona oznajmila mu ze odchodzi.Wydawalo się idealne malzenstwo zabiegala o niego a jednak cos nie tak.Zastanawiam sie czy u mnie nie jest za idealnie?Zycie mamy jedno i trzeba tak je przezyc zebysie nie ranic.Dopiero wrocilem,jutro na rano,wpadne wiezorem tak 18!

Gość Aneta 1981

Dzisiaj dwie godzinki wcześniej,ale będzie trzeba odrobić. Dzięki za życzenia Bolo,czekam z dziewczynkami na teściową,mój staruszek w pracy w piątek wraca.Spotkanie rodzinne albo w piątek,albo w sobotę.18 marzec to u nas święto rodzinne ja mam urodziny,brata syn ma urodziny,babcia Klosa kończy 89 lat,wujek 58! Tesciówka dziewczynki zabierze,ja będę odsypiać,dzisiaj poszłam spać o pierwszej w nocy. Później wpadnę.

Gość Robinson

Bolo mam rodzine mam dom matka daleko spokój stary jestem w pracy użeram sie jestem liderem mam kilku ludzi pod sobą majstruję im i matkuje nerwy mam codziennie ale zyje staram sie bynajmniej za mojego liderowania schodzi wiecej wysyłek to chyba nie tak żle czekam tylko na angaż

Gość Robinson

Przejebane mam kawa w biegu sniadanie w locie potem sie pytam moim gdzie zostawilem kawę zeszyt z zamówieniami bo robie wszystko nerwowo tu tam tu ksero tam detale no nerwowa praca za mocno w to wszedłem sni mi sie po nocach ale po trochu luzuje wdrazam sie w to

Gość Aneta 1981

Cześć chłopcy..!Ja na sekundę bo mam gości nie spodziewanych!!! Osiemnastka z córkami i teściową,torcik zjadłyśmy i mama zabrała dziewczynki na noc,ja odsypiałam,Klos w pracy jutro wraca.W sobotę jedziemy na wieś,tam mamy zjazd tam poświętujemy Bylam u lekarza,bo coś mnie pobolewa po lewej stronie brzucha ,podejrzewa jelito drażliwe,usg ok.Przepisał bakterie,zobaczymy.A jak Msiek u Ciebie?

Gość Robinson

Bolo ja byłem pracoholikiem w maju tamtego roku cos sie stalo zawroty i chorobowe grudzien powrót bujam sie i pracuje zyje nawet budowlanke robiłem do oporu teraz kończę prace dom i odpoczynek brakuje mi maratonów no niestety do puki nie bede w formie choc wiem ze sobota i niedziela praca mi sie szykuje zobaczymy a spałem po 3 godziny