Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Co do Pindy ,a co ci admin pomoże on się cieszy ze porządni ludzie piszą nikt nie klnie nikogo nie obraża więc podstaw żadnych nie ma tu radzimy poradzimy co do nerwicy jak sie leczymy jak z tym żyć jak radzić dobrze mówię adminie????jak żle mowię proszę mnie zblokować!!

Jak może być któraś skuteczna jak zanim się wchłonie do miejsca uszkodzenia to po drodze ma tyle mięśni dobrze ukrwionych, które to przejmą, tracisz pieniądze, prędzej do ustne ale ja nie polecam żadnych leków trochę spokoju, nerw się odciąży i nerwoból minie, dzięki za informacje, bo w zimie uciekać z domu przed wyrokiem nie jest prosto

Gość aneta1981

Z tymi nerwami to prawda jak mi ukradli portfel przed świętami to plecy aż mnie paliły,na mnie to działają gorące kąpiele,naprawdę pomaga.Misiek co ty gadasz jak Cię zablokują to z kim będę pisać.Nie ubliżając Marii oczywiscie,bo widać ze mądra kobieta.

Przeszło 20 lat temu jak internetu nie było a sibi radio było to ludzie takich ksywek nie mieli a byłem jednych z sibistów normalne pseudonimy mieli szkoda ze ten świat tak zmienił ludzi ,a za dzieciaka procę sie wzięło i po szybach i frajda była dundel pod nosem wisiał mróz zabawa w śniegu i zdrowi jak ryby zmoczeni skapani a teraz świat się wali nerwica depresja alergie bolerki no cuda

Gość aneta1981

Z tymi alergiami to fakt,ale to wszystko jedzenie rob,chemia,byle faja z nosa ludzie lecą i łykają antybiotyki.Robert kiedyś byly inne czasy,mój tata żeby nie zginął to pewnie by żył jeszcze bo rodzinna dlugozyjaca i on w życiu tabsy nie bral.Inne jedzenie i swiat!

Moj zdrowy jak kon a piknął na serce zawał kowal przystojny umięśniony i szczupły pakerek zazdrościłem mu bo ja kurdupel wyżłobionych mięśni nie mam ale mam dobry bajer ha no i wyższy ja za dziadkiem zona malutka tak jak ty gruszeczko no bo ja mały

Oj trochę się tu namieszało na forum , AAAAAA pisz co chcesz , nie mój problem , mój kręgosłup jakoś mi służy ale proszę Cię nie wypowiadaj się na temat mojego migotania przedsionków bo piszesz bzdury odnoście mojej osoby i tegoż migotania , skoro piszesz AAAAAA o cenzurze to nie wiem kiedy tu taka była ale domniemywam ,że jesteś starym bywalcem forum a ja tez i Ciebie po prostu moje posty najzwyczajniej w świecie denerwują i dlatego wrzuć na luz a Pinda to tez osoba ,która mnie nie lubi ( to jest kobieta) bo śmiałam Jej raz zwrócić uwagę bo broniła palaczy pisząc ,że palenie nie szkodzi bo i tak trzeba kiedyś umrzeć a Ona zna takich ludzi co dużo palą i zyją a co nie palili to juz dawno kwiatki od spodu wachają . AAAAAA może byc teraz tak myslę powiazana z Pindą bo Pinda ma problemy z kregosłupem i nawet polecała jakiegos tam kręgarza ale ten chyba zmarł , może znalazła nowego , tak tylko dywaguje.