Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Kiedyś chlopak był kierownikiem,to tak sobie pozwolił że na łeb mu wchodziłyśmy.W pracy musi być jakaś dyscyplina,ale nie do przesady.Każdy powinien znać swoje obowiązki,wtedy jest ok naprawdę,a jak jeszcze płacą.

Gość Robinson

Własnie rozmawiałem z przełożonym moj kolega jak bedą wypłaty wypłacane na czas bede wymagał i nie bedą sie pultać tylko słuchać poleceń juz nie długo rygor zaostrzony bedzie i zmiany duże i prawdopodobnie wybór pracowników kogo zostawię

Gość Aneta 1981

Takie są czasy,wszystko szybko,nerwowo,stresowo.Ludzie mają problemy ,.nerwy puszczają,jeszcze jak wiedzą że w pracy nie stabilnie,to głowa cały czas zajęta nie pracą tylko rozmyślaniem co będzie?a jak?czy dam radę?

Gość Robinson

Ukruce to a wiedzą ze wyzywam to nie ja bede plakal tylko ten co wyleci ja mam stanowisko zapewnione pasuje prezesowi stanowczy i wymagający i daje rade z wysyłkami widzą ze mi zalezy i sie staram a co najważniejsze chodze sobie po wszystkich biurach i biore co chce bo mam wladze tak jak mistrzowie tak samo te same obowiązki zaczyna mi sie to podobać moze za miesiąc bedzie ok albo nerwowo sie wykończę