Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Nie wiedziałam,że jesteś taki delikatny. Czlowiek postęka,pomarudzi jeden dzień w tygodniu i niedobrze.😊😊😊 Pójdę do tego muzeum,to się wycisze. Ciągle wszystko biegiem,jestem już zmęczona.Klosa wyjazdy też mnie dobijają,ale coś za coś.Wtedy wszystko na mojej głowie.

Gość Aneta 1981

Dzień z życia mam ci opisać? Pytasz co robimy jak wszyscy jesteśmy w domu,czy gdzieś wyjeżdżamy? Ja praktycznie dom,dzieci,teraz działka będzie,warzywka,koszenie trawki.Dziewczynki też mają dodatkowe zajęcia ktoś musi zawieść,przyprowadzić,obiadki,kolacyjki,taka kura domowa. Dlatego się zapisałam na zumbe,żeby się oderwać. Jak jesteśmy wszyscy,to przeważnie dziewczynki z Klosem się bawią tak jak teraz,nadrabiają,bo jego nie ma w tygodniu 3,4 dni

Gość Aneta 1981

Czasami kino,lubimy razem gotować i zawsze się gryziemy przy garach,bo Klos kucharz!ale jest wtedy wesoło jak razem gotujemy,dziewczynki mają ubaw. Przeważnie w niedzielę gdzieś zmykamy. Nie wiem co chcesz wiedzieć

Gość Aneta 1981

Ty jak zwykle te swoje wnioski wyciągasz.nikogo nie bajeruję!Jednego tygodnia jest w pracy od poniedziałku do środy,nieraz jedzie w środę do soboty tak jak dzisiaj rano zjechał.Teraz jedzie we wtorek do czwartku,różnie. Jak w wolne dni jest w domu,to dzieci nie będą siedzieć na świetlicy do 16.30.