Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie obejrzałem film polecam jak trzeba wierzyć i walczyć my z chorobą a w filmie o kraj jednostkami Nazwa The Admiral Roaring Currents / Myeong-ryang (2014) [Napisy PL] online Gatunek Przygodowe Opis / Streszczenie Rok 1597, admirał Yi organizuje grupę żołnierzy, do obrony narodu przed japońskim najeźdźcą.

Drobne zmiany niedokrwienne ale to kazdy ma za pol roku idę na neurologię mają mi wykluczyć sprawy neurologiczne do tego momentu muszę sie bujać zewnętrzne młoteczkami badany nie swierdzono nic a rozbierałem sie 100 razy do badania 100% diagnozy nie usłyszałem coś mogę mieć nie wykrytego wirusowego tak stwierdzono i do roboty może głupota mnie dopadła

Zdrowy człowiek nie ma zawrotów podwojnych widzeń a ja się bujam to dopiero 8 miesięcy zobaczymy co mi życie przyniesie staram sie funkcjonować a było tak że odpływałem totalnie pracoholik i od razu leń no to zdrowy chyba nie jestem bałem nawt wrocić do pracy się bo nie wiedziałem czy dam radę ci mowie jak wróbelek a teraz jak gołąb garlak taki ociezały bo jest tłusty no cięzko było i nadal jest dobrze ze jeszcze mam meskie odruchy i oko zawieszę to jest nadzieja tak gruszeczko

Ja też ja mam swoje żona ma swoje ja na kompie oglądam filmy w czasie choroby jak było stabilniej oglądałem zeby mi coś do głowy nie wpadło bo miałem chwile takie ale zacząłem pomału godzić się z tym no nie wszystkim ale częściowo

Gość Aneta 1981

Nie mogę się wybrać!Robert a jak reaguje twój syn na twoja chorobę.Moja starsza córka na początku rok temu miała osiem lat i z dnia na dzień sie zmienilo.Ona myślała że ja umrę,rozmowy,rozmowy,rozmowy dały dużo teraz jest ok.I to wlaśnie dla nich chcialabym wyzdrowieć,żeby nie słuchamy stękania mamy,z resztą im nie truje tylko Jackowi.One są małe ale bardzo samodzielne