Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Robinson

Ostatnio a to komp a to w pracy jak mówilem a to choroba dała sie we znaki no wiesz narosło to wszystko ale damy radę mam nadzieje no strasznie ostatnio krzyczę na wszystkich nerwowy sie zrobiłem no powiem ci Gruszeczko dały mi sie te miesiące we znaki dały ale jutro bede miał kompa

Gość Aneta 1981

Krzyczysz żeby sobie ulżyć,spuścić ciśnienie,czy krzyczysz jak masz powód?Nie możesz tak się męczyć,cały czas napięcie i nic dobrego z tego nie ma.Pójdziesz do lekarza to niech ci da na jakieś ziołowe,zobaczysz.To drżenie w klacie,to też nerwy,na pewno cos pomoże

Gość Robinson

Jeszcze jak sobie przypomne jak na grzybach byłem to taki słaby ledwo siłę miałem i nie wiezyłem ze dam rade i siłe odzyskam nie miałem siły w wiarę mysłałem ze skończę do zimy a tu patrz luty i siła wieksza coś z tego bedzie a na grype uwazaj mi nerki uszkodziła grypa

Gość Aneta 1981

Robinson glupoty,głupotami,ale nie można tak sie męczyć! Glupoty któregoś dnia też ci się znudzą! Musisz coś z tym zrobić,stałe napięcie pogarsza,ja od jakiegoś miesiąca mam luz ,to i zachwiań równowagi nie ma ,ale u mnie to idzie chyba razem z kręgosłupem.Zaczęłam unikać pewnych pozycji przestał boleć i nie ma zachwiań.

Gość Robinson

Radził bym ci poleżeć jutro jeszcze w łóżku nie biegać zamów jutro jaką da grasso dla dziewczynek wypoć sie mnie grypa by zabila to nie zarty z grypą jest różnie tym bardziej ze gorączka to wirus szwagier przezyl w tamtym roku zapalenie pluc a ja krótko po nim neurologia jeszcze gorzej tak bywa tylko on zdrowy ja juz nie doszedłem do siebie

Gość Aneta 1981

Pamiętam 4 stycznia 2014,tachykardia,polecialo zaczęło się. Miesiąc czasu leżałam w łóżku,płakałam,jak bym umierała. Klos siedział na wolnym miesiąc,dziewczynki do szkoły,dom.... Nie pamiętam jaki lek dostałam,bralam go trzy tygodnie,to chyba on mnie do końca rozwalił.Poszliśmy do lekarza,a on następną pajdę przepisał,do dzisiaj nie wzięłam ani jednej.Magnes,meliska i jedną propranolol 10 na tachykardie.

Gość Aneta 1981

Strasznie wychudłam,ciężko mi bylo,ciągle się bałam że coś się stanie.Ale jakoś zleciało. Powiem Ci że trzeba inaczej myśleć i nastawić się. Tyle niebezpieczeństwa jest do okola,że na pasach może mnie walnąć jakieś auto,a tu codziennie się przejmować. Co to za Życie w strachu. Trzeba się podleczyć i żyć!!!!

Gość Robinson

To moze ja tez to miałem hm nie wiem ktoregos dnia mowie do zony ze czuje ze wciska mnie cos w ziemie takie uczucie silnego wciskania w ziemie ciezar rece wszystko siedzialem w pokoju wtedy no tragedia wtedy nic mi sie nie chcialo

Gość Aneta 1981

Tachykardia,to jak pus idzie ponad 100 na minutę. Bradykardia,to poniżej 60 na minutę. Ja mam ten propranolol i pomaga,serducho się uspokoił. Takie przyspieszenie naglę,siedzisz i czujesz że chce wyskoczyć. Ja mam tak u lekarza,syndrom białego fartucha.

Gość Aneta 1981

Mnie nie wciskało !ale czytałam niektórzy takie objawy mają,to nic innego jak nerwówka.Musisz się przygotować do tej kliniki,wypytać o wszystko,co cię nurtuje,co może ewentualnie pomóc jak nic nie stwierdzą.Ja chodziłam do lekarza,to w domu mialam tysiąc pytań,a jak poszlam to moze dwa zadałam z tego wszystkiego.