Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Robinson te twoje nostalgia,to zaraźliwa. Masz w sobie tyle siły,uda Ci się tylko trzeba zmienić tor myślenia. Ja na początku choroby wyłam miesiąc do poduszki,jak to możliwe z dnia na dzień stać się,,leniem,, zawsze poprzeczka ustawiona ponad głowę,a teraz kolan dosięga. Dziękuje Bogu,że mam dziewczynki,mam dla kogo żyć i podnosić się jak jest ciężko. Dobrze,że jest takie forum,gdzie można pisać,wyżalić,bo nie każdy chce iść do psychologa,a tu jesteśmy anonimowo. Dzisiaj mam kolędę i mecz Polska -Katar,może ksiądz przyjdzie w czasie przerwy,a może ksiądz też kibic? Dzisiaj piątek,za parę godzin laba,trzeba odpocząć,zrelaksować się na kolejny tydzień. Robinson My nerwusy,każde małe niepowodzenia odbieramy z podwójną silą,ja już dawno przestałam się nakręcać,bo tak naprawdę to nie mamy wpływu co się nieraz stanie w danej sytuacji. Myśmy sobie radzić na swój sposób. Nie przejmuj się ludźmi,to co mówią, Ludzie zawsze będą gadać,taka nasza natura. Ile razy ja słyszałam,że mi się nie chce czegoś zrobić,olej to .Poukładaj sobie wszystko,ja mam wrażenie ,że czasami to idę po najmniejszej lini oporu,ale zaraz zostaje zmobilizowana. Chociaż nauczyłam się cieszyć z małych rzeczy,których nie dostrzegałam wcześniej. Zobaczysz ,każdy dzień będzie lepszy,ale musi Ci się chcieć !!!!!!!!!! Mówiłam,że nostalgia tak się rozpisałam,spadam dokończy pracę dopóki dziewczynki śpią.

I tak została odkryta największa tajemnica radzenia sobie z chorobą, jak by przyjąć, że człowiek może na swoim poziomie żyć w miarę spokojnie to zdrowia wystarczy na całe życie ale, że zawsze chce więcej niż może to szybciej się zużywa i ta poprzeczka spada coraz niżej i nie ma co rozpaczać za minionymi czasami, które już nie wrócą, jest zawsze nowe inne życie ale życie, a tak paczę na naszych ręcznych jakie oni mają przeciążenia,Lijewski po jednym upadku to nie mógł się pozbierać pewnie kręgosłup daje mu dalej w kość, dobrze, że inni są jeszcze sprawni i dzisiaj wygrają dla nas

Gość Aneta 1981

AAAAAA ja kibic całym sercem,oby wytrzymało! Robinson kazal wczoraj wyciąć! Trzeba brać życie jakie jest,co to za nuda by była jak cały czas z górki. Kibicujemy,kibicujemy!!! AAAAA,ale byś miał pracy nad naszą reprezentacją! Ja mam dzisiaj dobry dzień,jak na razie,mam nadzieję że nie znajdzie się jakaś zgaga co mi go zepsuje!