Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Mary,rutinoscorbin chyba pomógł,dzisiaj lepiej,dobrze że kataru nie mam bo on najbardziej męczący. U nas ferie się kończą i zima zawitała,śniegu dosypało. Dzisiaj ciśnienie bardzo niskie,więc główka troszku boli. Moje normalne ciśnienie to 105/65,więc jak spada atmosferyczne,to usypiam na stojący.

Witaj Aneta, ja też coś dzisiaj senna chociaż moje ciśnienie jest trochę wyższe a przy Twoim tobym spała wszędzie nawet na stojąco. Bierz jeszcze rutinoscorbin przez 2-3 dni pomimo nawet poprawy po 2 tab dwa razy dziennie , Tego leku nie da się przedawkować no chyba jakby się zjadło całe opakowanie na raz. Za chwilę wychodzę do domu dziecka naszego bo tam jest uroczystośc z okazji 15 rocz, druzyny harcerskiej , ja w delegacji starszych harcerzy. To jest dosyc trudna wizyta przynajmniej dla mniej bo te dzieciaczki takie ładne , mądre a muszą być w domu dziecka , to takie smutne. . Ja to strasznie przeżywam ale trzeba iść i się uśmiechać bo One strasznie się cieszą z każdej wizyty bo to trochę im urozmaica ich szare życie . Jak nie przyjdę za pożno to jeszcze zajrzę tutaj.