Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Pod koniec miesiąca ide do neurologa zobaczymy co mi zaproponuje ale tomograf musi być ,a szkoda AAA bo moj rodzinny to sknera odradza rentgeny no bo to kosztuje niby szkodzi wymówka dobra i dzięki za chęci bo muszę bo się kiedyś nie podniesę a Aneta w totka nie wygrała więc wózka pchać nie będziemy

Uszkodzenia muszą się pozrastać i to trwa, ja tylko przywracam w miarę możliwości stan pierwotny, na ile jest to możliwe, jednak powrotu do zdrowia z przed lat nie ma, człowiek musi się pilnować, po choroba postępuje, szczerze mówiąc wiele środowisk żyje z tej choroby, jednak do puki człowiek cierpi to będzie kupował leki i poddawał się innym zakupom sprzętu rehabilitacyjnego, który cudownie ma go uzdrowić, tudzież robił badania izotopowe itd

Wiesz Robinson , ja nie wierzę takim ludziom jak AAAAAA , to nie moja bajka , ja to bym obstawiała na kręglarza bo nie na pewno ortopeda , lekarze tu nie są na forum a ortopedzi to chyba najbardziej zapracowani lekarze nawet prywatnie sa kolejki jak dobry no chyba ,ze lichy to wchodzi na forum i szuka pacjentow naiwniaków ( przepraszam jak uradziłam ) , ja tak sie nie leczę ale kazdy robi jak uważa , wiem ,wiem chory i gó.....no by zjadł aby pomogło ale niestety nie pomaga , także i wszystkie metody AAAAAA są na tym poziomie bo jakby tak był dobry toby się nie mógł od ludzi chorych opędzić i nie miałby czasu na krązenie po forum , takie jest moje zdanie. Nic do tego człowieka nie ma ale po prostu nie wierze w jego metody i uzdrowienia.

Crp to norma Anetko zęby mam poleczone a wy gruszeczki sory nie gruszki a ja mogę być tym ogonkiem od gruszeczki a nawet ananasem albo tym co drinki podaje nie użyję słowa gruszki już bo zdaję mi się że wózek bedzie mi potrzebny zostaniemy przy gruszeczkach

Anetto ostatnio jadłem gruszkę bo widze sklepowe papule umuziane no to pytam jakie te gruchy a one słodkie kupiłem twarda i mało słodka Pytają sie jaka była no to mówię no h,,owa Więc dojrzalsze są smaczniejsze a nie ważne czy duża czy mała musi być słodkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa