Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz Mary szanuje cie jako kobiete forumowiczkę liczę sie z twoim zdaniem dzialasz na mnie nie wiem jak to powiedziec rozbrajająco o krótko powiedzieć lagodzisz mój wybuch jak by mnie ktos do piersi przytulił o i nikt tego nie zmieni i nie zakłóci wiesz o co mi chodzi

Eh znowu byl spokój i dzis znów sie zaczelo tym razem czytalem o sla i zobaczylem ze tam są drgania miasni, które ja mam :( Również zauważyłem że mam strasznie mały język wcześniej wydawal sie większy ( bez problemu go chowam za żeby tak ze jest prawie nie widoczny gdzie nikt u mnie w domu nie dał rady tak zrobić) boję się :(((

Gość Aneta 1981

Piotrek sam napisałeś,że czytałeś o sla,naczytałeś się i wyszukujesz u siebie objawów,taka jest nerwica. Masz drżenie mięśni.nie możesz przypisywać sobie wszystkich chorób z tym związanych.Dla mnie to nerwica. Przecież drżenia może wywołać niedobór jakiejś Wit. lub pierwiastka. Musisz się przebadać pod tym kątem,bo to nie daje Ci spokoju. Z tym językiem nie wiem o co chodzi? Późno trochę piszesz jak już nikogo nie ma na forum,może ktoś Ci dzisiaj coś więcej napisze. A jak psycholog?

Gość Aneta 1981

Piotrek może coś z kręgosłupem,poproś rodziców może pójdą z Tobą do lekarza jeszcze raz. Mnie też co jakiś czas bolą mięśnie nóg,ale może jakieś zakwasy,jak nie ćwiczysz systematycznie. Chodzisz do tego psychologa? Ja wlaśnie wróciłam,naprawę widzę poprawę samo wygadanie pomaga. Czlowiek staje sie spokojniejszy,wyciszony! Na każdego działa co innego. Musisz podjąć jakąś decyzję,jak rodzice nie chcą to może masz starsze rodzeństwo z którym pójdziesz do lekarza.

Wiem co przeżywasz, objawy są za małe by neurolog jednoznacznie potwierdził diagnozę, nastaw się że może to być kręgosłup co jest najbardziej prawdopodobne, oszczędzaj się, obserwuj kiedy objawy się nasilają i unikaj takich czynności, jak się uspokoi to będziesz musiał znów coś sobie zrobić, by wywołać objawy, przemyśl to, zmień życie, a zobaczysz o ile będzie lepiej, nie doszukuj się takich chorób, bo to nie ten kaliber objawów.

Piotr na innym wątku pisałeś ,ze miałeś zatrucie nikotynowe i jestem sama ciekawa ile to trzeba najarać się aby w wieku 15 lat spowodować zatrucie? Może * to zatrucie* poszło w głowę i spowodowało bezwiednie lęki bo pewnie o tym rodzice nie wiedzą a się jednak boisz bo przeczytałeś coś tam w googlach i psychoza gotowa ,która może dawać wszystkie objawy chorób świata. Nie chcę straszyć ale będziesz miał dużo męki z tym . Czy psycholog coś na ten temat wie ? Wyjaśnij to i z kimś pogadaj bo forum nie wiem czy Ci pomoże.

Gość Aneta 1981

Cześć mamuśka. Piotrek pisze o swoich dolegliwościach,ale nie wspomniał że coś palił.może faktycznie to,,coś,,było mocne.Nie znam się na tych różnych ,,dżojtach,,kiedyś czytałam,że można mieć różne schizy,a ty się nakręcasz i potęgujesz swój lęk i leci z górki. Może i kręgosłup? Dzisiaj kolejny raz się przekonałam,że cos mam z tym lędźwiowym idę do lekarza.Zawiozłam męża,to dwie godziny w samochodzie,godzina u psychologa i godzina u fryzjera,teraz siedzę i nie mogę się zgiąć. Przestań jarać!