Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aneta1981

Mnie dzisiaj obudził telefon stacjonarny ,bębnił o 7 dzwoni babka z zaproszeniem na jakąś prezentacje,szału idzie dostać.Potem chodzilam zachwiana z godzinę ,tak się zerwałam do telefonu.Każdy coś ma,spotkalam kumpele i mówi że ma jakąś akineze na sercu ,zawalu nie miała holter,ekg,badania z krwi ok.mówi że ta babka co jej robiła za dobrej opinii nie ma sama mówi że nie wie co otym myśleć.lekarz sugerował jej że może przeszla zapalenie mięśnia sercowego,ona mówi że nic sobie nie przypomina,ale byla przeziębiona.Miala robione echo w styczniu 2014,a drugie w grudniu2014,sportsmenka

Test Obciążeń Organizmu metodą dr. Volla. Jest to kompleksowy test, który sprawdza stan funkcjonowania najważniejszych organów i układów, czy występują w organizmie obciążenia, pasożyty, niedobory minerałów i witamin lub grzyby. Za jego pomocą można również określić ona stan zdrowia to oprócz wykonania testu obciążeń organizmu, jego wyniki od razu na wizycie są konsultowane z naszym specjalistą, który w ostatnim etapie dobierze odpowiednią kurację w celu usunięcia wszystkich wykrytych obciążeń. Cena testu (wraz z konsultacją i doborem odpowiedniej kuracji) to 140 zł. Co sądzicie o tych testach Revitum

Metoda dr Volla polega na pomiarach przewodności przeprowadzonych aparatem diagnostycznym w punktach akupunkturowych odpowiadających danym narządom organizmu. Dzięki specjalnemu oprogramowaniu uzyskujemy obraz stanu kolejno badanych narządów określony jako norma , patologiczny bądź zapalny.

Oddział Warszawa Filia Białystok Filia Bielsko-Biała Filia Bydgoszcz Filia Częstochowa Filia Gdańsk Filia Katowice Filia Kielce Filia Kraków Filia Lublin Filia Łódź Filia Olsztyn Filia Opole Filia Poznań Filia Radom Filia Rzeszów Filia Szczecin Filia Świnoujście Filia Wrocław Filia Zielona Góra Adres: ul. Chmielna 28B VI piętro 00-020 Warszawa Ogólnopolska infolinia: 222 502 888 Rejestracja: Pon.-Pt. 8.00-18.00

Gość aneta1981

Niezły doktorek z Ciebie!Ja to już mam dosyć tych badań.Ty mówiłeś o tym że masz problemy z chodzeniem?To wszystko idzie w parze,najpierw mnialam skoliloze puersiowa,potem lordoze szyjną,a czasami chyba pojawia mi sie rwa kulszowa.a najgorzej każdy mówi że coraz piękniejsza,radosna,zadowolona,a wszędzie strzyka i czlowiek chodzi z maską na twarzy.zauważyłam że jak boli mnie pisladek i w krzyżu to mam takie uczycie popychania.

Powiedziałem co masz sobie zbadać, wyniki mogę zinterpretować, choć i bez nich wygląda to na uszkodzenia wielopoziomowe, jednak jak coś jest na papierze to łatwiej uwierzyć, ja przyjmuję na drugim końcu Polski, choć na nfz to myślę, że za daleko by skutecznie się zająć pacjentem, turnus trwa 10 dni, więc przemyśl co napisałem i spróbuj dokonać zmian w życiu, które pomogą ci wyjść na prostą.