Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Robson ma prawo się tak czuć, jak bólu mniej to i żyć się chce i góry by się przenosiło, a jak zacznie znowu bardziej to lepiej nie mówić - noce nie przespane, trzymam za ciebie kciuki, a w szpitalu powinni zdiagnozować, a co do leczenia? mimo wszystko trzymaj się i oszczędzaj gdzie dasz radę, twoje uszkodzenie w lędźwiach to około 6-7 mm, to może dać w kość.

Witaj AAAA wiesz ja jestem po stencie w tętnicy podobojczykowej ,miałam zwezenie ,objawy min,brak ciśnienia na lewej rece ,zero wyswietlen ,maiałam doplera i tk tetnic ,właśnie dziś ide na 16 na kontrole doplera ciekawe jak się sprawuje stent,jeszcze go nie oglądano od 2011 r po zabiegu . a rezonans miałam skierowanie na kręgosłup ale zrezygnowałam ,trochę się już boje tych badan,miałam rehabilitacje i guzik pomogła,tylko miałam ograniczona z powodu stentu,bez laserów i takich tam cudów.a czemu pytasz czy miałam?pozdrawiam serdecznie.

Bo mam wrażenie, że te duszności mogą się wiązać z zmianami w odcinku szyjnym kręgosłupa, w rtg to jest nie do uchwycenia, a masz jeszcze inne objawy: np bóle głowy, zwroty, drętwienia rąk? z tego co piszesz stan ostry miną, jednak od czasu do czasu coś może się pojawiać

Wiesz tez brałam to pod uwagę,ale ciężko to potwierdzić ,gdyż objawy daje tez takie nerwica,a przeswietlenie miałam takie podstawowe,mam kifoze,lordozę i osteofity w piersiowym,ale bez bolu głowy ,czy zawrotów tez brak na moje duszności pomaga trochę jak pochyle się do przodu,lub oprę o parapet wówczas mogę nabrać głęboko powietrza,i czuje duszność bardziej z lewej strony jakby tam cos blokowało,ale już mam to tyle lat raz lepiej raz gorzej.

Gość Aneta 1981

Witam! Widzę,że konwersacja na temat,który mnie dotyczy. Trochę lepiej z moim kręgosłupem lędźwiowym,chyba mi pomogła maść i na pewno leżenie na plecach,a nogi w kolanach kąt prosty. AAAAA - to co radzisz Kamei,bo mój problem wydaje sie być podobny z kręgosłupem szyja-lordoza piersiowy-skoliloza lędźwie -może dyskopatia? A wydawałoby się,że człowiek taki prosty...

Widzisz sama, tak jak ustaliliśmy wczoraj, gonisz naszego kolegę, tylko nie pędź za nim, to cierpienie rzeczywiście jest trudne do zniesienia, idzie po nerwie, biodro potem łydka ana końcu stopa i palce, jest jeszcze sporo drogi czasem jeden większy uraz i ...