Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Robinson ,odniasę się do twojego pytania,tak nerwicę miałam i mam ,tylko teraz już nie przechodzę tego tak jak kiedyś,miałam to wszystko co pisza osoby które zaczynają z nerwica,teraz już potrafie rozróznic,czy to cos chorobowego czy nerwica ,choć zostaje to ale,,,,,,,,czy to nie cos jednak??,mnie meczyły duszności,i ten straszliwy lęk,no i skaczacze ciśnienie,teraz jak ciśnienie podskoczy do 150 to już siweto utrzymuje się w normie,a łykam *:tylko* concorcor 5,i jeden odwadniający,ale miałam etap ze brałam kilka na nadciśnienie a i przygoda z xanaxem tez była ,i lexapro które uważam pozwoliło mi inaczej spojrzeć na nerwicę chyba mnie naprowadził ten lek na właściwy tor myslenia jak z nia walczyc,teraz jak cos złapie to pomysle ze jednak dam rade i daję ale to nie przyszło z dnia na dzień,czasami mam słabsze dni jak chyba każdy człowiek i swiatełko się zapala ale mam nadzieje ze to już będzie tylko z górki,staram się dużo ale naprade dużo mieć zajęc i nie zapominam o sporcie który od jakiegoś czasu napradę dużo mi daje, to tak dla przypomnienia o sobie ,teraz napisze cos tobie ,wiesz jak czytam to trochę widze ze masz bardzo zmienne nastroje,jednego dnia góry bys przenosił innego masz mega doła,,czy Ty jesteś lub będziesz w najbliższym czasie jakos zdiagnozowany ,bo mysle ze naprawdę powinieneś nie czekac tylko na maj szpital ,ale zrobił cos prędzej,,ale i tak zycze powodzenia w ułożeniu swoich emocji i zdrowia,pozdrawiam,napisałam aby nie było ze czytam a nie odpowiadam na konkretne pytania ,choć teraz czasu mniej ,bo małe odswiezanie domu mam i roboty fulllllllll.

No dzieki Kamea za odpowiedz z twojej strony tak mam nastroje zmagam sie 8 miesiecy mam na lutego psychiarte bo lek arketis lagodzi objawy bujania ale jeszcze czeka mnie w maju neurologia wtedy moze postawia diagnoze Chociaz biore go 1:4 a nie cala bo zamula mnie

Wiesz ,ja bym tak nie liczyła za bardzo na ta neurologię,zapewne porobią badania itp.ale jak jednak mysle ze Ty musisz zacząć z innej beczki ,no ale mogę się mylić.......piscie sobie ,musze uciekać ,,może was jeszcze poczytam,ale pozno już ,a mam jeszcze trochę do zrobienia.Robison d,u,,,,sko boli?