Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak jak do moich pacjentów, to nie jest wina słabych mięśni tylko uszkodzenie stawu, tak naprawdę to trzeba stworzyć warunki do wygojenia, na pewno obciążanie nie pomaga, a może nawet zaszkodzić zależnie od szczęścia, pytanie czy uwierzysz czy będziesz dalej czekać na cud?

Uzdrowicielem???? to jak kto chce każdy ma wybór, może szukać swojej drogi. choroba jest przewlekle postępująca, więc jak się rozpoczęła to można ją na tym etapie zatrzymać lub pozwolić jaj na postęp, czytając objawy innych można będzie zbiegiem czasu odnaleźć je u siebie, oby jak najpóźniej lub nigdy i tego można by życzyć w nowym roku. wiem że trudno uwierzyć w inną doktrynę niż ta ogólnie obowiązująca, ale tak pół żartem, jeszcze w XIX wieku puszczano krew wierząc, że to pomaga. zrobienie rezonansu wykazuje zmiany, które już dają wgląd w stan zdrowia, a i są argumentem w rozmowie z lekarzem niestety nie z każdym

No to chociaż jeden ktory nie strajkuje bo kasy mało a zapominają o przysiędze jak chyba hipokratesa za przeproszeniem h..a bym im dał Niech zmienią podejście do pacjętów pielęgniarki się więcej narobią ,a krwi dosyć upuściłem chyba że co inne upuszczę AAAA jak mi pomożesz to skorzystam z twoich usług nawet bioenergoterapeuty byle w plecach mnie nie bolało Tak mówisz a czy z forum komuś lekarz pomógł {AAAA} chyba nie ,a każdy z nas był u nich i co pytam się i co zdrowi hu,,,,,a cenzura

Bo to taka choroba, jak leki już nie działają, to co więcej można zrobić, nikt nie zada sobie trudu by poprowadzić pacjenta, jedna lekarka jak pacjentka ją odwiedziła powłócząc nogą, powiedziała że da jej to co ona bierze, i jej pomaga, tyle że objawy miały na różnych poziomach, wiem, że cierpisz poważnie choć już jest lepiej jak mówisz, jednak objawy są stałe i uporczywie zatruwają życie, jak już będziesz na rencie to w końcu będzie szansa na zmiany w życiu i poprawę, a można żyć bez objawów nawet z kilkumilimetrowym uszkodzeniem

Po pierwsze sfolgowałem z pracą oszczędzam się pracuję fizycznie 1/3 co kiedyś no i zobaczymy chcę zrobić chociaż tomograf całego kręgosłupa no i zobaczymy co wykaże stawy też siadają skokowe ale ze wzglęgu na strajki lekarzy może sie to przedłużyć

Robinson , nie nakręcaj się na lekarzy przy pomocy AAAAAA tak piszę bo i w Twojej branży to partactwo nie zna granic a Ty jako przedstawiciel tej branży tak do końca nie myślisz bo Ty porządny i uczciwy fachowiec , tak samo jest z lekarzami są i porządni i * fartacze * co nie znają swojego fachu . Dlatego ja jak chodzę to lekarzy to staram się wybierać tych nie partaczy czyli dobrych poprzez rozmowy z innymi pacjentami , znajomymi czy nawet w internecie mozna sprawdzic lekarza , ja tak robię i jakoś nie trafiłam na nie fachowca czy olewacza . Ogolnie to mam ograniczone zaufanie do ludzi ale tez wszystko w granicach rozsadku , kazda skrajność jest niezdrowa nawet brak zaufania. Tak samo wybieram fachowcow do roznych prac domowych z polecenia zy protekcji i jestem teraz zadowolona i cala rodzina a przedtem to masakra prawie tak jak w programie usterka .

Oj nie narzekaj , mój nie musi skakać . Ja to lubie duzo gadać i jak to w pracy same kobietki były i w zwiazku z tym rozne tematy a jeden taki na temat gwaltu a ja mówię : ja to bym sie nie dala zgwałcić a jaki masz sposób na to a ja mówię , ja bym faceta zagadała i by zapomniał co chciał zrobić i na dodatek pod sam dom odprowadził . Koniec głupot , bo Olimp się zdenerwuje na nas i co wtedy?