Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Robinson , napisze tak odnośnie pomagania przyjaciołom a mianowicie to pomaganie nie może NIGDY ZABURZAĆ TWOJEGO ŻYCIA OSOBISTEGO CZYLI ŻYCIA W TWOJEJ NAJBLIŻSZEJ RODZINIE ( żona , dziecko) bo wtedy to pomaganie przyjaciołom mija się z celem . Jak pracowałeś 16 godzin na dobę 7 dni w tygodniu ( nie wiem czy w tym była pomoc przyjaciołom) to co z Ciebie miała żona i dziecko , odpowiem ja za Ciebie NIC. W każdej życiowej sprawie musi być umiar nawet w pomocy czy filantropii . Jesteś jeszcze na tyle młody Robinson aby sobie poukłada życie w nowym wcieleniu człowieka mniej wydolnego i fizycznie i psychicznie bo Ty niestety jesteś zdarty na każdej linii a pomoc przyjaciół jaka by miała teraz być , żadna pomoc z ich strony nie będzie adekwatna do czynów , Twoich czynów. Ja uważam ,że lepiej płakać do poduszki niż wrzeszczeć bo czasami te wrzaski trafiają na osoby Bogu Ducha winnych a poduszka to poduszka wszystko zniesie, nie ma duszy i nie cierpi na człowiek tak. Może żle napisałam ale tak to odczuwam w stosunku do Ciebie.

Gość Robinson

Nie mam przyjaciół juz w chorobie wiele zeczy mozna zobaczyc kto z tobą bedzie kto ci pomoże komu jeszcze można zaufać choroba mnie nauczyła ze można liczyć tylko na siebie i najbliższe otoczenie czyli zona dzieci matka siostra nie koledzy dlatego sie zmienilem wole odpocząć posiedzieć po pracy w domu po co sie zrywać