Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Uli­ca nau­czyła mnie by god­nie cierpieć… dla­tego milczę… Umarłem…na­rodziłem się… zmieniłem życie… ale nie pot­ra­fię dzielić się cierpieniem… Uciekam…cho­wam się…uni­kam wzroku… mówię, że jest fantastycznie… ale tak nie jest… Cza­sem bolą słowa, ba­gaż ciąży… i cho­roby nie unikają… Codzien­nie w uk­ry­ciu przybijam się do krzyża…umar­twiam ciało… by przyz­wyczaić się do bólu… by nikt nie poz­nał się… że cier­pienie przeszy­wa mo­je serce… I uśmie­cham się…i daję radość… i nicze­go w za­mian nie chcę… dla­tego cza­sami milczę…

Robinson , dlaczego masz tyle smutku w sobie ? Wróciłam dopiero z mojego spotkania i tam to dopiero był smutek i żal ale tak mi się wydaje ,że dzieciaczki były zadowolone z naszej wizyty i nas, z uśmiechem żegnały i zapraszały ponownie , mamy przyjść bez okazji . Robinson każdy człowiek czy bogaty czy biedny nosi swój krzyż ale po nie wszystkich to widać , jak coś gnębi Cię to napisz .

Aneta mi było ciągle zimno ,jak miałam kłopoty z tarczyca,jak unormowałam wszystko minęło. Robinson i to cały Ty ,człowiek głupieje czy Ty na poważnie czy jaja sobie robisz?pewnie to drugie co?My tu się produkujemy a ty zaraz z innej beczki:(pisze z opóźnieniem ,komputer mi się zawiesza.

Nie jaja nie robie Kamea troche lepiej nadal mam dołka chciałem strzelić żarcika ale takie dostałem porady ze zapomniałem na chwile co mnie trapi nie mysl tak nawet o jajach rego na pewno nie robie nadal jestem wkur ale jest lepiej no wiesz 3 porady wszystkie od kobiet a jak najlepiej nerwusa uspokoić tuląc go i glaskając po głowie

Powiem Ci Kamea po chorobie bardziej wybuchowy sie stałem zaraz mnie czesie wczoraj na magazyn nakrzyczalem a dzisiaj ich unikałem bo najpierw zrąbałem a potem pomysłałem i to kierownika magazynu dziś mi było przykro musze sie do swojej sytuacji przyzwyczaić oswoić ze nie jestem taki jak byłem i moze juz taki nie bede teraz pisze poważnie nie jaja