Gość Aneta 1981 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Stary;!Ja też gralam w podchody,puszkę itd. Człowiek spędzał całe dnie na dworze,a teraz komp! Teraz jak nie masz kompa,tableta,komóry nie istniejesz ,taka jest rzeczywistość.Troje to już tłum ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamea22 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Pewnie fajne były czasy !!,ale teraz tez! moja tyle ze głowa boli ,trzeba być tylko rozsądnym , i wybrać cos co będzie nas interesowało( i nie zaspakajać niespełnionych rodziców brr) a kiedyś to wszystko zaprocentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Piotrek my tu na forum wszyscy jestesmy bardziej od ciebie wiekowi nie jeden z nas w życiu wiele przeszedł choroby tragedie smierci w rodzinie rózne upadki nam sie nie ma co dziwić mamy rodziny musimy pracować ale ty jesteś mlody ma kto o ciebie dbać nie musisz pracować masz komputer brata szkołe w ktorej sie dobrze uczysz wiec ciesz sie tym co masz do puki jesteś młody a masz dopiero 15 lat wiele przed tobą powiedz sobie nic mi nie jest a bedziesz zdrowy pojmujesz co do ciebie mówie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Tak,tak rodzice poprzez swoje dzieci chcą spełniać swoje marzenia.. Znajomej siostra ma syna,który chodzi na uwaga!angielski,francuski,chiński,gra na fortepianie ,tenis,rysunek,basen i nie wiem co jeszcze.Znajoma była ostatnio u psychologa porozmawiać,bo nie może patrzeć,dzieciak ma Siedem lat prawie przestał jeść,brak sił. Psycholog powiedzial ,za to jest paragraf. Niespełnione ambicje bogali;! Nikt chłopca się nie zapytał,co on chcę robić ! Na razie jest tak,że przemówiła jej trochę i nastraszyła. Aktualnie ma tylko trzy zajecia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Piotrek a moze ty sie buntujesz przed rodzicami młodszy brat to myslisz ze bardziej kochany tak nie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Całkiem możliwe,a brat ile ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamea22 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Oj tak my już *wiekowi* hiiiiiiiiiiiii ja to już swoje dzieci wychowałam sa dorosłe przeszłam z nimi szkołe podstawowa,liceum ,studia a teraz babcią jestem razy 3.tak wiec mogę co nieco wiedzieć. Piotrek tylko proszę nie myśl ze my tu na ciebie naskoczylismy w złych intencjach ,absolutnie ,chcemy dla Ciebie dobrze,naprawdę !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jutro ja ide do neurologa ide zeby nie stracić kontaktu to ona mnie skierowala do szpitala kawał baby młoda jak mnie szczopi to te moje 70 kilo wycisnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Babcia?Ja myślałam,że Ty czterdziestka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamea22 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Tak,tak na początku mam 4 ale bliżej mi do 5 . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość piotrrr Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Brat ma 7 lat ale nie czuje sie gorszy a moja mama na końcu wizyty powiedziala ortopedzie ze sie caly czas nakręcam itp i on powiedział ze w tym przypadku to psychiatra a nie psycholog. Cytuj Odnośnik do komentarza
mary10 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam i czytam i napisze co ja myślę na temat Piotra. Czepiam się tego Jego palenia bo w/g to spowodowało Jego nieszczęście i tak do końca nie wiadomo co jarał , może dopalacz a to jest niestety paskudztwo . W pewnym momencie zle się poczuł , w internet ,że to może od tego i poszłoooooo . Zapytałam ,czy wiedzą o tym rodzice , odpowiedzi nie było i dlatego przypuszczam ,że nie wiedzą i to Go też gnębi , że w końcu prawda wyjdzie na jaw i reakcji Rodziców i to wszystko daje schizy Piotrkowi , może się mylę. Jakby miała być terapia a powinna i to co pisze jest prawdą to w pierwszym zdaniu powinien opowiedzieć o tym bo jak nie to uważam ,że może to wszystko iść w złym kierunku i terapia nie przyniesie skutku . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Robin nie,przesadzaj dobrze wyglądasz,jak prawdziwy facet a nie anorektyk. Widzisz juz miesiąc zleciało,zaraz wiosna ,maj i klinika Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamea22 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Tak może być Mary ,to go może meczyc ,tak jak piszesz.a może odpowie Ci co jarał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość piotrrr Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Rodzice wiedza o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
mary10 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Psychiatra to tak mi się wydaje da leki i po najmniejszej linii oporu dla rodziców też . W/g mnie to najpierw psycholog jednak jeszcze dziecięcy z dobrą terapią a leki to ostateczność . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Kamea blizej mnie bo ja za chwile 41 a ty 47 dla mnie zadna róznica a co do Piotra psychiatra leki ci zapisze w wiku 15 lat nacpany bedziesz chodził no trudno nie wiem jacy sa twoi rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamea22 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Piotrek a psychiatra to lekarz,i nic złego jak go odwiedzisz ,pewnie jesteś w takim wieku ze nie mow zaraz w koło ze chodzisz do takiego lekarza,bo różne reakcje mogą być ale jeśli jest potrzeba ja jestem jak najbardziej na tak . ,ze może Ci być taka wizyta potrzebna a psychiatra pokieruje jak będzie trzeba do psychologa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamea22 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Robinson czemu 7 ,pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Piotrek,może i psychiatra ale nie daj sobie wlepić prochów na dzień dobry.Jeszcze zależy na jakiego trafisz,bo mój pierwszy to taki dziad,że aptekę jeszcze polecił.Jak do tej pory popijam melisę i latam,dużo daje zmiana myślenia i nie czytaj,bo to pogrąża! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 49 strzał w dyche Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamea22 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 W grudniu padło 48. ale co tam lata ,jak kazde inne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 To Ty młoda.,babka,,troje wnucząt! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Tak na prawdę to chcialem tak powiedzieć ale dodałem ten jeden roczek zada róznica dla mnie znam kobiety o wiele starsze zgrabne no smaczek no koleżanki moje o tak bym powiedzial wiecej mi sie lepiej przebywa wsród kobiet niż facetów mozna ppswituszyć hi hiiii Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Kamea ,Robinson to bajerant! Ja dałam się wciągnąć,bądź mądrzejsza !!! Ha ha ha Robinson wraca do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi