Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Piotrek my tu na forum wszyscy jestesmy bardziej od ciebie wiekowi nie jeden z nas w życiu wiele przeszedł choroby tragedie smierci w rodzinie rózne upadki nam sie nie ma co dziwić mamy rodziny musimy pracować ale ty jesteś mlody ma kto o ciebie dbać nie musisz pracować masz komputer brata szkołe w ktorej sie dobrze uczysz wiec ciesz sie tym co masz do puki jesteś młody a masz dopiero 15 lat wiele przed tobą powiedz sobie nic mi nie jest a bedziesz zdrowy pojmujesz co do ciebie mówie

Gość Aneta 1981

Tak,tak rodzice poprzez swoje dzieci chcą spełniać swoje marzenia.. Znajomej siostra ma syna,który chodzi na uwaga!angielski,francuski,chiński,gra na fortepianie ,tenis,rysunek,basen i nie wiem co jeszcze.Znajoma była ostatnio u psychologa porozmawiać,bo nie może patrzeć,dzieciak ma Siedem lat prawie przestał jeść,brak sił. Psycholog powiedzial ,za to jest paragraf. Niespełnione ambicje bogali;! Nikt chłopca się nie zapytał,co on chcę robić ! Na razie jest tak,że przemówiła jej trochę i nastraszyła. Aktualnie ma tylko trzy zajecia.

Oj tak my już *wiekowi* hiiiiiiiiiiiii ja to już swoje dzieci wychowałam sa dorosłe przeszłam z nimi szkołe podstawowa,liceum ,studia a teraz babcią jestem razy 3.tak wiec mogę co nieco wiedzieć. Piotrek tylko proszę nie myśl ze my tu na ciebie naskoczylismy w złych intencjach ,absolutnie ,chcemy dla Ciebie dobrze,naprawdę !!!!!!!!!

Witam i czytam i napisze co ja myślę na temat Piotra. Czepiam się tego Jego palenia bo w/g to spowodowało Jego nieszczęście i tak do końca nie wiadomo co jarał , może dopalacz a to jest niestety paskudztwo . W pewnym momencie zle się poczuł , w internet ,że to może od tego i poszłoooooo . Zapytałam ,czy wiedzą o tym rodzice , odpowiedzi nie było i dlatego przypuszczam ,że nie wiedzą i to Go też gnębi , że w końcu prawda wyjdzie na jaw i reakcji Rodziców i to wszystko daje schizy Piotrkowi , może się mylę. Jakby miała być terapia a powinna i to co pisze jest prawdą to w pierwszym zdaniu powinien opowiedzieć o tym bo jak nie to uważam ,że może to wszystko iść w złym kierunku i terapia nie przyniesie skutku .

Piotrek a psychiatra to lekarz,i nic złego jak go odwiedzisz ,pewnie jesteś w takim wieku ze nie mow zaraz w koło ze chodzisz do takiego lekarza,bo różne reakcje mogą być ale jeśli jest potrzeba ja jestem jak najbardziej na tak . ,ze może Ci być taka wizyta potrzebna a psychiatra pokieruje jak będzie trzeba do psychologa.

Gość Aneta 1981

Piotrek,może i psychiatra ale nie daj sobie wlepić prochów na dzień dobry.Jeszcze zależy na jakiego trafisz,bo mój pierwszy to taki dziad,że aptekę jeszcze polecił.Jak do tej pory popijam melisę i latam,dużo daje zmiana myślenia i nie czytaj,bo to pogrąża!

Tak na prawdę to chcialem tak powiedzieć ale dodałem ten jeden roczek zada róznica dla mnie znam kobiety o wiele starsze zgrabne no smaczek no koleżanki moje o tak bym powiedzial wiecej mi sie lepiej przebywa wsród kobiet niż facetów mozna ppswituszyć hi hiiii