Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Piotr jak mogę ci coś doradzić ,to proszę nie wchodz na fora medyczne,nie czytaj o chorobach,wez sobie za punkt honoru !!!!!!!ze nie będziesz sobie głowy nabijał różnymi chorobami, czytał co głowa pomyśli Ty masz zapewne nerwicę,i skup się na niej rozmawiaj z psychologiem,ale nie wirtualnie ,bo kazde wejścia na fora będą ci przypominać ze cos może być z taba nie tak a to tylko wyobraznia.wychodz jak najwięcej z domu ,spotykaj się ze znajomymi,znajdz różne zajęcia pozalekcyjne,abys zawsze miał głowę czym zajeta,jestes taki młody ze naprawdę szkoda abys tkwił w chorobach których ty nie masz!!!!! najważniejsze zrobić zwrot w mysleniu i zmienić zajęcie . a zapewniam ze możesz to zrobić!pozdrawiam

Kochaniutkie psychologa mają w szkole ale jak to w ich wieku twierdzą ze nic im nie powie i nie muszą isć,ale dżojty pod szkołą palić to potrafią nie wiadomo jakich tych kolegów ma ten Piotrek wmówił sobie SLa ale chyba nie ma pojecia na temat tej choroby

No jak pamietacie nasze drogie Panie wiek 15 to zaczynało sie nauke zawodu nie było czasu na internety bo ich nie było a teraz nakrecają si jakieś gry o zabijaniu i pyskówki do nauczycieli kiedyś to w pape dostał w szkole i wpindol jeszcze w domu za duzo internetu mało zajęć innych

Bo internet to zabijacz czasu ,ale nie tylko !!!!!!!,dużo zależy tez jak takiego młodego człowieka ,(nie mowie teraz o Piotrku)poprowadzą rodzice,jak nie zaproponują cos w zamian ,i pokaza ile jest do zaoferowania zajec ,taki młody człowiek może czuc się zagubiony w dzisiejszych czasa,ale można ,trzeba tylko chcieć!dobra koncze ten temat ,bo będzie ze się wymądrzam,pozdrawiam

Młody wkrecisz sie w takie koło błedne ze ciezko ci bedzie z tego wyjść wiesz mi mysl bardziej pozytywnie ja mysle bardziej pozytywnie i o wiele lepiej a tez myslałem ze mam sla a miałem i mam gorsze objawy od ciebie i nie myslę o tym zyje cieszę sie popisze i jakoś leci Idz na basen kryty poplywaj poznaj dziewczyne a nie z kolesiami fajeczki palic

No my to Kamea to raczej inne zajecia mielismy rózne były zabawy wiecej na swieżym powietrzu no a teraz częsciowo szkoła tez zmusza do internetu lekcje połowa to internet bez kompa nie da rady a kiedyś musieliśmy bez niego dawać rade inne czasy pamietam obozy wędrowne rózne wycieczki no super było a teraz tragedia 15 depresje mają nie do pomyślenia