Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Piotrek moje zdanie znasz nerwica,albo kręgosłup nerwy robią swoje! Nerwica taka jest raz lepiej ,raz gorzej.Ja wczoraj miałam ten gorszy dzień,a dziś jest dobrze,plecy bolą ale to z mojej winy. Czytałeś nie jedno forum,każdego na początku ogarnia lęk i panika. Umieramy,jesteśmy chorzy śmiertelnie. Ja mogę o sobie powiedzieć,też panikowałam,czytałam i miałam wrażenie,że objawy do każdej choroby pasowały. Idź z kims do lekarza! No i psycholog,psycholog,psycholog!!!!!! Bo naprawdę się zagnasz w kozi róg ! Pewnie masz ferie,masz czas i siedzisz w necie i szukasz na co jeszcze możesz byc chory. Pytałam się czy ćwiczysz systematycznie?

Aneta, lędzwię bolą może i od siedzenia ale chyna głownie w/g mnie od noszenia cieżkich siatek , musisz sobie najlepiej sama to wydedukować kiedy i w jakich okolicznościach lędzwie bolą najbardziej i w związku z tym niestety tego unikać . To chyba nawet napił AAAAAA. Piotr i tu na tym wątku pisał ,że coś palił , czasami niestety wystarczy jeden raz i po sprawie , schiza gotowa . Z zanikiem mięśni tak mi się wydaje , czy drganiami to do neurologa a nie ortopedy . Jak badania wszystkie w porządku to tylko dobra terapia i NIE CZYTAĆ INTERNETU O CHOROBACH!!!!!!BO TO TYLKO POGRĄŻA CZŁOWIEKA I STAN JEGO UMYSŁU.

Gość Aneta 1981

Marysiu mi się też wydaje,że te siatki .Rano męża zawiozłam było ok,potem u psychologa też.U fryzjera krótko bo godzina,ale nie bolało tak.Może jedno z drugim i taki efekt. Zachciało mi się spacerku,a tylko jedną rzecz miałam kupić,a Klosa nie ma na masaż trzeba czekać do środy ! Piotrek możesz być zły,ale to prawda! Czytając nakręcasz sie!

Ku...........wa młody co Ty jeszcze wymyślisz , jaka ślina czego to objaw ? Czytanie z internetu o chorobach i dostosowanie ich do siebie to się nazywa SCHIZOFRENIA , może ona jest u Ciebie od jarania , no to masz pecha bo nie Ty jedyny w Twoim wieku co tak robi , ale powinna to być przestroga dla innych . Czy rodzice wiedzą ,że paliłeś , tak samo lekarze ,którzy Ciebie leczą?