Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Potrafię prawie wszystko uszyć i się nie chwalę,teraz żadko nie oplaca się,ale skrócić,podszyć,zważyć to ciągle coś wystawiam Łucznika i jadę. Jak broniłam dyplom to suknię ślubna uszyłam dla koleżanki. Już wolę szkicować jakiś projekt,to mnie wycisza,kiedyś ci pokażę

Obserwacje forumowe mamuśki a więc Anetko też robisz babole językowe rzadko a nie żadko i rzeczy a nie żeczy ( to dawnej ) ale chyba nie gniewasz się Anetko , ja to wszystko widzę nie tylko błędy ortograficzne ale taka już moja natura. Co u mnie , wczoraj była kolęda , dzisiaj luz bluz niedzielny a następny tydzień trochę napięty . Spotkanie męża emerytów , na które jedziemy do Gdańska , zaległe spotkanie u mojego syna z okazji dnia Dziadka , idziemy wszyscy - my i mój Tata , likwidacja choinki i wszystkiego gwiazdkowego , spotkanie u starszych harcerzy ( działam tam) no i bieżące sprawy. Widzą ,że Admin nie reaguje to nie ma co atakować jak by nie patrzeć porządnych ludzi bo można i od nich czasami * oberwać* jak zaczynają.