Gość aaaaaa Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mówisz jak by nikt elektrycznych nie wymyślił, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 A Pan się nie zna na żartach;! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 To sie tyczy do Anety Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Znam i dlatego ci zloję !!!!to bedzie do żartow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaaaaa Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Chyba moje żarty są zbyt poważne, ważne, że wiesz co się dzieje, nawet jak tylko czasem unikniesz nowego uszkodzenia to żywotność kręgosłupa będzie dłuższa, dogonisz kolegę w objawach dopiero po sześćdziesiątce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Z dnia jestem zadowolony super dzień lekki no zadowolony na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 A jak sknero u Ciebie dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 A jak tobie minął dzień sknerooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Super minął dzien lekko strawnie bez duzych buli dzis motylkiem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 No dzisiaj w pracy mniej dzwigania no raczej wcale latania malo no to mniej boli prawie wcale dlatego humor jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mi dzisiaj kręgosłup daje w kość,ale AAAAA mnie tu podszkolił! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Robinson,to znaczy,że masz zajechany kręgosłup,jak mniej boli jak nie dźwigasz z! Rezonans będzie i wszystko się okaże. Lecę do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 To tak jak na siłowni jak sztange podnosisz bez pasa to co sie dzieje ból a nawet dochodzi do uszkodzenia kręgów to tak jest w zyciu ciężary podnosiłem a teraz mam co mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Spanie na brzuchu również nie jest zalecane przez lekarzy. W ten sposób swoje ciało nocą układa około 7% ludzi. Choć w takiej pozycji górne drogi oddechowe dobrze pracują, to wpływa ona niekorzystnie na inne układy naszego ciała. Cierpi m.in. nasz kręgosłup, a zwłaszcza kręgi w dolnej jego części, które są cały czas ściśnięte. Może to doprowadzić do trwałego zniekształcenia w odcinku lędźwiowym. Powstałe napięcie mięśni znajdujących się wzdłuż kręgosłupa może też wywołać nieprzyjemny ból pleców o poranku. Aby móc oddychać, głowa musi być przechylona w lewo lub w prawo. Podobnie jak w przypadku pozycji płodu, powoduje to nacisk na skórę twarzy i może przyspieszyć jej starzenie się. Co więcej, w wyniku całonocnego przekrzywienia głowy budzimy się z bólem karku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Porada Gruszekoooo gdy drowy sen to gwarancja wypoczynku i dobrej formy przez cały dzień. Gdy leżysz na wznak, kręgi lędźwiowe uciskane są z siłą około 20 kg. Gdy śpisz na boku, ucisk wzrasta do 75 kg. Jak ulżyć kręgosłupowi w nocy? gdy ból dokucza zwłaszcza w dolnym odcinku kręgosłupa, pomóc może leżenie na wznak na dość twardym podłożu z nogami ugiętymi pod kątem prostym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Wiem,wiem czytam kiedyś. Nawet mam specjalny materac,ale nie zawsze na nim śpię. Robinson stajesz się konkurencją dla AAAAA! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Alez skad on leczy a ja łamie swoje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Moze Klos cie za mocno przydusił i cie teraz wszystko boli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Może i tak! Czytałeś Piotrek się odezwał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nie rozumiem go z tymi kropelkami to co ze moczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jesli sie moczy to na tle nerwowym niech odpusci sobie kompa na pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nie wiem,to tak jest że się wsłuchujesz i doszukujesz . Taka nasza nerwica wspaniala. Nie ma co się nakręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ale dobrze zrozumiałem ze sie moczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Spoko !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość piotrrr Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ale ja juz sie nie nakrecalem :( bylo juz od tygodnia dobrze gdy nagle wczoraj to z pecherzem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi