Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

AAAAAA, mój mąż chodzi ma zwyrodnienia , raz lepiej raz gorzej, bóle od czasu do czasu jak każdy , tak jak ja od czasu do czasu i z mojej strony nie widzę potrzeby innego leczenia , to zostało zdiagnozowane i praktycznie rehabilitacja i codzienny ruch dają możliwość życia prawie normalnego. Nie wiem w jakim stopniu czytasz to forum i jakie wątki , te co ja czytam i czasami piszę , to są osoby ,które maja wszelakie porobione badania kilkakrotnie z rezonansem na czele , opisane przez fachowców lekarzy i nic nie znajdą a Ci ludzie dalej maja np. zawroty czy bole głowy to co to jest? Jezeli Ty AAAAAA znasz sposób aby tym ludziom ulzyc to podaj tu na forum swoje namiary a tego nie robisz . Piszesz ze do Ciebie przyjeżdząja ludzie z calego świata i co gdzieś musza spac i przebywac to chyba j kazdy z Polski tez znajdzie lokum aby do Ciebie chodzic na leczenie?

Kobieta zmienną jest, jeszcze kilka dni temu mówiła że będę nakłaniał, a dziś problemem jest, że tego nie robię, co o tym myśleć? tak można znaleźć lokum lub znajomych w okolicy, ale do tego człowiek musi być zdeterminowany objawami i pewny,że chce tego, tak na dziś to robinson już prawie jest gotów ale wierzy jeszcze w szpital, no i musi pracować co utrudnia decyzje, Aneta na pewno miała by lżejsze życie ale jaj jeszcze nie jest tak ciężkie, choć może o wszystkim nie pisze, na poważnie to po zarejestrowaniu skierowania można czekać na termin, jak ktoś jest gotów to na pocztę wyślę informacje