Gość Aneta 1981 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Tak z córką,tak nie lubię tam jeździć,te czekanie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Sufur wróciłem do pracy słaby z zawrotami wracając do pracy w stanie krytycznym znajomy psycholog zapytał sie mnie jak sobie dam rade co odpowiedziałem no musze nie mam wyboru no i pracuje wiec sie nie poddałem dlatego ciągne dalej wola zycia chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Spokojnej nocy !!Głowa do góry !! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Wszystko bedzie Anetko dobrze zobaczysz a SUfur wspułczuję tobie syna bardzo nie wiem jak stacić syna ale wiem jak stracic jako dziecko ojca na rękach ojca nie mogłem mu pomóc próbowałem miałem 14 lat moze to podobne uczucia stasznie to przeżyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Robinson - nie mamy wpływu na wiele rzeczy ; oskarżamy się o wiele ; ja przeżyłem bardzo śmierć mojej mamy - nasiliły się po tym objawy nerwicy ; ojciec też odszedł przy mnie. Człowiek może znieść dużo;trochę plecy bolą ale trzeba dźwigać ten krzyż ; dany taki jaki mogę udźwignąć pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 A wiecie co najbardziej człowieka wkur jak tos ci mówi znygusialeś ja nygus pracoholik co w kilka dni zmieniło mu sie zycie tyrałem 25lat nie dosypiałem a ktoś mi teraz powie ze nygus no krew zalewa to prywatnie usłyszalem ja chce pracować pracuje i chciałbym być tak jak kiedyś ale niestety tak sie nie da no praca dla mnie była wszystkim byle zapewnic rodzinie w miare zycie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Oj bolą bolą ale trzeba przyjąć na klate przyjmuje ,dupa mnie boli Kamea mi ja złoiła wczoraj ale co tam poboli i przestanie od kobity nawet ciegi moge dostać Pozdowionka Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Robinson - rozumiem ; ciężko jest się przestawić ;ja też pracowałem ;żona siedziała w domu przez osiem lat ;dwoje dzieci i jeszcze domek wynajmowalismy ; teraz od prawie dziecięciu lat w domu na rencie a żona pracuje ;przejąłem jej obowiązki ;gotuję sprzątam - prowadzę dom -też jestem potrzebny ; kosztowało mnie to trochę ale ważne ze zaakceptowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Rozumiem moja 13 lat no i zycie coraz lepiej a tu kicha choroba Cytuj Odnośnik do komentarza
mary10 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Roninson, jak będziesz miał zdiagnozowane zwyrodnienia ale jak są to i na zwykłym rtg wyjda . Mój maz ma okropne od stania 40 lat - nauczyciel i kazdy ortopeda dziwi sie ,że chodzi a chodzi i to co dziennie ze mna praktycznie w każdej pogodzie robiac przy okazji zakupy , opłaty nie przez internet tylko gdzie sie da pieszo i to powiedział kiedys jeden taki starszy lekarz na zwyrodnienia tylko ruch ale bez obciązen czyli nie dzwigać , nie wykonywac cięzkich prac w ogrodzie i tym podobne. Jak bedą zwyrodnienai to i tak bedziesz musiał dostosowac prace do stanu zdrowia , innej rady nie ma jak chcesz jeszcze w miare sprawnie zyc. Trzymajmy się i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 No widzisz własnie jak bym dostał rente spokojniejszy bym był a w pracy wymagania wysokie w stosunku do mnie pracownik najlepszy szacunek no to jak tu nie zawiesć wiec nie moge i tu nerwy postawiono na mnie wszystko dlatego boje sie nie zawieszc i widzisz tu jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mary przekwalifikować sie mmmmmmmmm zawsze lubilem ciezką prace jak bedzie potrzeba zmienie kwalifikacje problem z stopami mam bola po pracy ale moze to minie na razie wytrzymuje i tak juz nie pracuje tyle o wiele mniej a spacery duzo daja wiem po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Sufur nie obraz sie ale po bajbasach ze sexikiem idzie zyć oczywiscie to zart Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Weź teraz uśnij,jak przyzwyczajona po 24! Aaaaaaaaaa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dobra zaraz ide jutro poczytam okolo 17 po pracy ugotowałem rosołek mmmmmmmmmm ide próbować Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Sufur zart na spanie ja jak zagram w lechu to legia ginie oczywiscie jak zagram pasi Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Robinson - jak zagrasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nigdy nie zagram no ale checa musi byc Pozdrowionka do jutra Sufur smykam co zlego to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaaaaa Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Oj Mary gdy by tylko zwyrodnienia były przyczyną objawów, tak naprawdę to tkanki miękkie, których na rtg nie widać, dlatego można mieć piękne rtg i cierpieć nieznośnie Cytuj Odnośnik do komentarza
mary10 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 AAAAAA dalej twierdzę ,że piszesz slogany , jak podasz konkretną metodę leczenia tkanek miękkich lub ewentualnie ośrodek to poczytam zobaczę i ocenię i tak Twoje posty w/g mnie nic nie wnoszą ale to jest moja opinia , inni niech piszą swoje . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 AAAAA- ja czekam na turnus! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaaaaa Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Mary- najważniejsze jest znaleźć przyczynę, a potem można zastosować leczenie i sposób życia, bo jak napisałaś żyć trzeba, a bez zmian choroba postępuje, jedni mają więcej szczęści, lekka praca i życie z niewielkimi dolegliwościami, innych okalecza, a to będzie już slogan: zła diagnoza to nieprawidłowe leczenie a w końcu brak poprawy, frustracja i depresja Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 AAAAAA - oczywista ;oczywistość .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaaaaa Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dystans prawie 300 km to dość sporo, chyba, że kiedyś przejazdem na południe, bo możliwości dojeżdżania codziennie ?, a może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaaaaa Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Każdy to wie ale czasem w dzień można drogę zgubić pytając złych doradców Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi