Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Sufur wróciłem do pracy słaby z zawrotami wracając do pracy w stanie krytycznym znajomy psycholog zapytał sie mnie jak sobie dam rade co odpowiedziałem no musze nie mam wyboru no i pracuje wiec sie nie poddałem dlatego ciągne dalej wola zycia chyba

Wszystko bedzie Anetko dobrze zobaczysz a SUfur wspułczuję tobie syna bardzo nie wiem jak stacić syna ale wiem jak stracic jako dziecko ojca na rękach ojca nie mogłem mu pomóc próbowałem miałem 14 lat moze to podobne uczucia stasznie to przeżyłem

A wiecie co najbardziej człowieka wkur jak tos ci mówi znygusialeś ja nygus pracoholik co w kilka dni zmieniło mu sie zycie tyrałem 25lat nie dosypiałem a ktoś mi teraz powie ze nygus no krew zalewa to prywatnie usłyszalem ja chce pracować pracuje i chciałbym być tak jak kiedyś ale niestety tak sie nie da no praca dla mnie była wszystkim byle zapewnic rodzinie w miare zycie

Robinson - rozumiem ; ciężko jest się przestawić ;ja też pracowałem ;żona siedziała w domu przez osiem lat ;dwoje dzieci i jeszcze domek wynajmowalismy ; teraz od prawie dziecięciu lat w domu na rencie a żona pracuje ;przejąłem jej obowiązki ;gotuję sprzątam - prowadzę dom -też jestem potrzebny ; kosztowało mnie to trochę ale ważne ze zaakceptowałem.

Roninson, jak będziesz miał zdiagnozowane zwyrodnienia ale jak są to i na zwykłym rtg wyjda . Mój maz ma okropne od stania 40 lat - nauczyciel i kazdy ortopeda dziwi sie ,że chodzi a chodzi i to co dziennie ze mna praktycznie w każdej pogodzie robiac przy okazji zakupy , opłaty nie przez internet tylko gdzie sie da pieszo i to powiedział kiedys jeden taki starszy lekarz na zwyrodnienia tylko ruch ale bez obciązen czyli nie dzwigać , nie wykonywac cięzkich prac w ogrodzie i tym podobne. Jak bedą zwyrodnienai to i tak bedziesz musiał dostosowac prace do stanu zdrowia , innej rady nie ma jak chcesz jeszcze w miare sprawnie zyc. Trzymajmy się i dobranoc

No widzisz własnie jak bym dostał rente spokojniejszy bym był a w pracy wymagania wysokie w stosunku do mnie pracownik najlepszy szacunek no to jak tu nie zawiesć wiec nie moge i tu nerwy postawiono na mnie wszystko dlatego boje sie nie zawieszc i widzisz tu jest problem

Mary przekwalifikować sie mmmmmmmmm zawsze lubilem ciezką prace jak bedzie potrzeba zmienie kwalifikacje problem z stopami mam bola po pracy ale moze to minie na razie wytrzymuje i tak juz nie pracuje tyle o wiele mniej a spacery duzo daja wiem po sobie

Mary- najważniejsze jest znaleźć przyczynę, a potem można zastosować leczenie i sposób życia, bo jak napisałaś żyć trzeba, a bez zmian choroba postępuje, jedni mają więcej szczęści, lekka praca i życie z niewielkimi dolegliwościami, innych okalecza, a to będzie już slogan: zła diagnoza to nieprawidłowe leczenie a w końcu brak poprawy, frustracja i depresja