Gość aaaaaa Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 I lekarz miał racje, stres zwiększa napięcie mięśni co nasila objawy z uszkodzonych tkanek, a przy takiej lordozie powinnaś mieć kiedyś nudności, zawroty, bóle głowy itd, zmniejszasz obciążenia, mniej uszkodzeń, żyjesz bez objawów, jednak najłatwiej jest wpaść w siła z napisem nerwica i jej przypisać wszystko co złe w życiu i już nie trzeba szukać, no może trochę tabletek i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Aneta -nerwica atakuje ludzi wrażliwych ; po nas nie spływa ,my nie możemy przejść z boku - ale musimy wiedzieć że nie na wszystko mamy wpływ i nie wszystko możemy zmienic - to nam ułatwi życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 AAAA- wiesz dokładnie że w głowie można ułożyć sobie prawie wszystko ;mamy bardzo dobrą podświadomość -kwestią bodźca zewnętrznego jest kiedy dana szufladka się otworzy i da nam objawy.Znam ludzi którzy latami chodzili po lekarzach szukając przyczyn swoich dolegliwości - i co - psychika ;piszesz o lekach - nie -trzeba leczyć nasz umysł a nie przymulać lekami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaaaaa Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Aja wyprowadziłem pacjentów usuwając im uszkodzenie, które dawało objawy, przez co nie było przyczyny i objawów, a nerwica albo została pobocznym wątkiem albo po prostu chory już wiedział, że te objawy nie z nerwicy i niem się czym martwić, jak proste tak i trudne, natomiast bardzo łatwo postawić diagnozę nerwica i po kolei wypełniać ją objawami, i jak lęki i tp, są nerwicowe, tak objawy bólowe są konkretnym uszkodzeniem naszego ciała Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 AAAAA - dokładnie jak objawy pochodzą od uszkodzenia naszego ciała - to go staramy poznać i wyeliminować ;a jeśli tylko głowa to... Czasem wyolbrzymiamy ; szukamy sami czegoś...to jest temat rzeka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 AAAAA - ja jestem po zawale ;baypasach ;sześciu stentach ;szesnastu koronarografiach ;z kamicą nerkową ;uszkodzonym kręgosłupem szyjnym i lędźwiowym ;po operacji dwóch kolan .... i z rozpoznaną nerwicą - i ona była pierwsza : Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Uszkodzony odcinek szyjny potrafi rujnować życie! Plecy to tak mnie na początku bolały,piekły.Przychodziłam z pracy jak z kamieniołomów. Sufur,Ty zmień ksywkę na Terminator!!!! To dopiero trzeba mieć psychikę mocną! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Aneta - tu nie chodzi o moc ; mnie pomogła terapia i nastawienie do życia. Jedno co mnie przybijało to nie moc jak jeździłem na onkologie do syna ;koszmar patrzeć na młodych którzy powoli odchodzą ; z wiarą ;pokorą .Rok temu odszedł mój syn ;chorował siedem miesięcy miał 24 lata. ; dzisiaj minął rok od pogrzebu , nic nie może być gorszego dla rodzica niż stanie za trumną własnego dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nie wiem co mam Ci napisać,dostałam po prostu w twarz. Nigdy nie chciałabym tego przeżyć! Moja mama przeżyła kiedyś też,mojego brata żegnając. Przykro Mi bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Aneta -słowa tego nie oddadzą ; a co czuję -nie chcę aby ktoś to czuł -bo po prostu bym mu źle życzył. Prochów nie brałem, nie chciałem.Rana w sercu pozostanie i ja o tym wiem; Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nie będę pisać bzdur,bo lepiej przemilczeć . Czekam na Robinsona co u niego ,jak dzień minął,może jak go przebadają w maju to uspokoi się i zmieni nastawienie ,chociaż on już tyle badań miał zrobionych. Najtrudniejsze jest to że trudno uwierzyć,że nerwica może dawać takie objawy,podszywając pod inne choroby.A My szukamy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaaaaa Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Na tym forum wszyscy w to wierzą, ja twierdze inaczej ale każdy musi sam wybrać co mu odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaaaaa Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Na tym forum wszyscy w to wierzą, ja twierdze inaczej ale każdy musi sam wybrać co mu odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Wieżą,że nerwica ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 AAAAA - nie generalizuj. pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaaaaa Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 No to mnie zaskoczyliście... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaaaaa Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 A co do zniesionej lordozy to wychodzi w rtg, w rezonansie jest dużo więcej widoczne innych zmian, tylko później trzeba to zinterpretować Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Kiedyś czytałam,że chory kręgosłup może dawać objawy uszkodzenia mózgu,uciski na nerwy,różne cuda. AAAAA byś zorganizował turnus dla nas krzywusów i nas podleczył ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam ja dzisiaj bede czytał wiecej niz wypowiadał kiepski dzień l Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 A co tam się zadziało? Misiek dla mnie spadające ciśnienie atmosferyczne,to katorga,wlaśnie dzisiaj. Opowiedz troszku! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Cisnienie mam az mi kipi i jeszcze w sklepie byłem i nie kupiłem co miałem musze wskoczyć zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jakie masz? Bierzesz jakieś leki na nadciśnienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mary10 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Czytam , czytam i dalej nie rozumiem AAAAAA i Jego obecności tu na forum , komu pomógł ? Aneta, można nie mieć lordozy ani nic innego bo głowa przebadana na wszystkie strony z rezonansem włącznie , opisana przez specjalistów dobrych a ludzie Ci maja zawroty ,bole głowy , bóle kręgosłupa , palenia pleców i sie męczą to jeżeli AAAAAA zna sposoby leczenia to niech poda a jak nie to chociaż ośrodek gdzie to leczą . Na razie czytam z Jego strony same slogany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Biore ale nerwy mnie dzisiaj szarią Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aneta 1981 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mierzyłeś.ile?czy po prostu czujesz że masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi