Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

No to widzę ze dzisiaj wywołałam do odpowiedzi starych :)forumowiczów .I powiem ci Sufur że mnie to się wydaje dziwne żeby ktoś pisał takie głupoty na jawie ,chyba ze specjalnie chce rozpętać wojnę na forum ,Kielce był jak Muminek a bana za banem dostawał za to ze chciał popisac o pierdołach .Jestem daleka od teorii spiskowych ale jak słowo daje że coś mi tu nie gra ,a to dlatego ze w moim światopoglądzie nie mieszczą się takie teksty u dorosłych ludzi ,wbrew pozorom być może mam duże poczucie humoru ale zachowywać się jak nosorożec w rui ......nie ,po prostu ogarnia mnie pusty śmiech .Doktor chyba też się wycofał .widzę czarno to forum ,słowo daje .Posty ludzi naprawdę potrzebujących pomocy nie mają odpowiedzi bo w najnowszych trzeba przeglądac cmoki i toki .Poplułam monitor ,poddaje się .

Ja mam ci dać poradę o nerwicy przecież ty o nic nie pytasz człowieku .Uszanuj to ze ktoś -nie mówię tu tylko o sobie -pisze na tym forum już kilka lat .Działy się tu różne rzeczy wiec podajemy przykłady jak to się skończyło i kończy .Niekiedy znajomości na forum pozostały w realu ,dla pamiętających Milenę lat 28 zmarła 3 dni temu ,a ty piszesz na forum o całuskach i papuskach .To są poważne sprawy ?Rozumiem że masz nerwicę ,Aneta może tez nie wiem bo nie wczytuję się tak tyle tylko że przelecę jak wchodzę na najnowsze bo zajmujecie całe strony -może nie zdajecie sobie sprawy z tego ze istnieje taki myk na tym forum i otwierają się tylko wasze wpisy typu misiaczku ,paputki i inne srutki .Więc jeśli macie problemy -tak już jest na świecie że każdy je ma to rozmawiajcie normalnie jak sobie pomóc a nie kto qrwa śpi od ściany bo to mi przypomina jakiś cyrk a nie dorosłych ludzi ,I tylko tyle .I to nie jest atak to jest porada bo za moment będziecie na cenzurowanym !

Jak wy mozecie sie wypowiadac jak wy nawzajem sie atakujecie i tak 10 lat żenada Ty ))))0000i PiNoo Tyle lat siedzicie na dupach i mieszjac wstyd zadnej porady na temat nie usłyszałem od was bo nie umiecie ich poradzić i to 10 lat bezczynnie jak w rządzie wstyd

Dziesiec lat na forum siedzicie i jeszcze sie nie wyleczyłaś nie dziwie sie ttakimi tekstami dupy i noce to ty kobieto depreche bedziesz jeszcze miała 20 lat i nigdy sie nie wyleczysz jescze atakujesz innych starych oni doradzaja a ty stara a g no smiech jak by z kuflem bez piwa gadał Pindoo

Robinson-Masz 100% racje co do starych forumowiczow Jeszcze przeszkadzają nowym sie wykazać jak by tu byli nie wiem kim. Poiieram twoje wpisy są kul - wesołe To tak jak za komune siedzą,szpiegują i donoszą do Admina ,pluja w monitor masakra!!!!!co sie a nimi dzieje !!!! POZDRAWIAM

Gość Aneta 1981

Przeskakiwanie z forum na forum i plucie sobie w twarz,to jest forum.Każdy mądrzejszy od drugiego. Ja też choruję,ale czasami są dni kiedy można się pośmiać,ludzie sami się nakręcacie. Potrafię przyznać się,że czasami bylo przegięcie.Przepraszam,ale jak czlowiek pyta o coś,to cisza przez tydzień czasu. Jak atakować ludzi to fala idzie ,każdy coś dorzuci. Jak ktoś o cos pyta,to cmyk na inne forum. Sami między sobą jakieś dochodzenia robicie,kto jest kim? To też dla mnie chore podawać się za kogoś innego! Każdy z Nas wie jaką paskudną chorobą jest nerwica,każdy ma gorsze i lepsze dni,szanujemy się na wzajem i to każdemu wyjdzie na dobre. ZANIM ODPOWIESZ,POSŁUCHAJ ZANIM ZAREAGUJESZ,POMYŚL ZANIM WYDASZ,ZARÓB ZANIM OSĄDZISZ,ODCZEKAJ ZANIM ZREZYGNUJESZ ,PODEJMIJ PRÓBĘ !!!! Spokojnego dnia!