Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj siostra mnie odwiedziła stwierdziła ze głośno gadam ze nerwowy jestem a wie ile przeszedłem w chorobie i dobrze wie ze nerwy tez przysiadają w chorobie no niestety braciszek pomagał a teraz sam potrzebuje pomocy pomogłem w remontach i pach no niestety takie jest zycie kiedys braciszek leciał do siostry teraz w domku woli posiedzieć

Bole moge miec wszelkiego rodzaju przeżyje ale zawroty to coś z czym nie da sie zyć normalnie choć powiem ze jest super podług kiedys no idzie zyć a tym bardiej jak wiesz ze cie noszą na posladkach no to az sie chce zyć tylko posladki a bedzie super

Teraz to ja jestem gruszeczko jak aniołek cały dzien spiewam a kto mi no siosta mi powie ze głosno mówie kocham siostre badzo sie kochamy jak rodzenstwo ale mnie denerwuje ostatnio ale za to ty działasz na mnie jak ? /jak a co najlepsze nie mam porównania no do czego?

Gość Aneta 1981

Musimy nauczyć sie żyć w powolniejszym tępię,ja też Miśku nie mogę tego zrozumieć,pogodzić się no ale co,no co!Ludzie nie wiedzą,że coś mi dolega,rodzina wie,a najdziwniejsze jest jak spotykam znajomych,sąsiadów to mówią pani to coraz piękniejsza.Czlowiek potrafi maskie przybrać,a to co czujemy w środku

No widzisz to nie tylko ja twierdze ze coraz urodliwsza jestes Doda do ciebie sie chowa , po mnie tez nic nie widać na zewnarz ktoś mi powiedzial o kuzynka że zdrowo wyglądam tak wiesz no byczkowo a ostatni koleżanka napatrzeć sie na mnie nie moze mowi ze sie zachwyca mną ta posturą miska chyba tak zostane

Nie przypominaj mi w czasie choroby pojechalismy nad jezioro no ja krecioły miałem ale myśle moze fitnę to chociaż jeden raz latem pojedziemy no różnie myslałem najgorszy okres tak sie zjarałem ze pierwsze w tym dniu to apteka zona sie martwiła ze coś mi sie stanie no bo juz krecioly mialem ale przeżyłem i pojade z nowu jak dożyje ale tym razem ostrożniejszy bede