Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Znam wykształconych na wysokich stanowiskach ale nie zuwazyłem aby byli mądrzejsi o de mnie i liczą sie z moim zdaniem a znam dyrektorów celników nauczycieli i innych znam zycie i a rozne zawody mnie interesują wszechstronny jestem więc niech sobie nie wlewa ja szanuje każdego bo kazdy jest jaki jest nie kazdy musi być madry nawet w rządzie ich brakuje tak juz musi być taka jest kolej rzeczy a żart to postawa w życiu nawet w trudnych chwilach naszych

Bardzo lubie kabarety ale nie lubię kabaretu co sie dzieje w rządzie tam to dopiero kabaret !!!! Mary ja XXXX się nie przejmuje wole ciebie posłuchać jak on tak pracuje jak sie wypowiada to cienko to widze tez tak o cisnieniu gadał teraz wiem co porabia

Robinson tak zrozumiałam ,ze XXX to jestem ja tak myśli ten fizyk. Logiki w tym nie ma żadnej a przeciez fizyka to logiczna nauka ale tak ogólnie to mi to wisi i powiewa ( przepraszam za słowa ) , jak ma frajde mnie obrazac to tylko sobie sam wystawia laurkę bo przecież czytaja i normalni ludzie forum a tych jednak jest wiecej. Może jeszcze jutro wpadne tu a jak nie to po powrocie w piatek.

Witam pislaem ostatnio o swoich bolach i wgl a wiec pani zbadala mi wszystkie odruchy mlotecziem, babinskiego i sile mięśni powiedziala ze nie widzi nic zlego. Reakcja oczu na swiatlo normalna.Wiec czy to ze slabiej widzę na 1 oko i barwy są jakby ciemniejsze moze byc przez to ze sobie wmowilem to?

Rezonansu nie mialem bo pani stwierdzila ze nie trzeba, okuliste mam jakoś za 2 tygodnie a jeżeli chodzi o spanie to czasem mam problemy bo strasznie odczuwam bole nog jednak wszystkie odruchy i proby silowe wyszly dobrze wiec nie wiem juz :( jeżeli okulista tez wyjdzie dobrze to znaczy ze to przez nerwice lub przemeczenie oka?