Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Idź do laryngologa zbada ci błędnik.Czasami mam takie zamotki,to nie są zawroty.Mi często dokucz żołądek,mdli mnie.powiem ci że jedno przychodzi drugie odchodzi,nie myślę o tym .Praktycznie caly czas dieta,ale jak odstawiłam cukier to lepiej

Czasami mi się wydaje,ze my pacjenci wiecej wiemy niż lekarze.Ciężko jest trafić na dobrego lekarza,ale nie wątpię.Ja jak poszlam do neurologa pierwszy raz i powiedziałam że boli mnie głowa w jednym miejscu to od razu dal na tomografię,kręgosłup aż sama bylam w szoku.Trzeba ćwiczyć,kiedyś ludzie byli z innych kości.Ja pamiętam swoja babcię przeszła obóz koncentracyjny,wojne i ona nigdy nie stekała,tylko chlebek albo jagodzianki zawinęła.Ach to były czasy.!

Witam , wróciłam z jednych wojaży . Przeglądam i ,że ja migotka to i te wątki czytam a i czasem coś napisze a na wątku migotanie przedsionków jest taki Andrzejo , który ma frajdę obrażać ludzi czyli np. mnie i pewnie też ten wątek czyta bo ja w/g Niego jestem tym xxxxxxxx , czy Wy widzicie jakąś logikę w Jego rozumowaniu ? A On ponoć taki wykształcony bo się chwalił ,ze pracuje w jakimś instytucie naukowym z fizyki tak jak pamiętam. Tak tylko to sobie napisałam jacy tu sie ludzie na tym forum przewijają czyli różni. Oj ja też bym mogła zakwasu dostarczyć , swój chleb to po prostu miodzio . Aha tenże Pan denerwuje się ,że się nie ablowałam ,nie mogę za chiny zrozumieć dlaczego to go tak denerwuje.