Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aneta1981

Witam Marysiu i Robinson!Mega szybki i ciężki dzień,dopiero przysiadlam padam.Zauważyłam jak mam wiecej zajęć i pracy,to mniej mi to wszystko dokucza.Byłam też u okulisty i jak zawsze ok. Jutro jeszcze ciężki dzień,a już weekend zaraz. A co tam u Was robaczki?

Widz Anetko , wnioski same się nasuwają , jakby to była choroba kręgosłupa tobyś * padła na pierwszym zakręcie * a tak poszło gładko a zmęczenie to normalna rzecz. U mnie tez intensywnie , w sobotę jedziemy do Gdańska a w poniedziałek śmigam sama pendolino na 3 dni do Krakowa bo tam przyleciała moja koleżanka ,ktora mieszka za granicą , cieszę się na to spotkanie. Zdrowie bez zmian .

Mnie też ledzwia i nogi i nadal szukam kota dobry na korzonki bo rwe ponoć miałem ale to ponoć , kość ogonowa boli mnie do dzisiaj a minęło z dobre 7 miesięcy nie wiem czy od bólu czy od chirurga , który zaglądał mi z tyłu i polipa wyciął

Widzę , że AAAAAA chce mnie koniecznie uzdrowić ale wiesz to co ja mam to wszystko stosownie do wieku , nie odmładzam się w żadnej dziedzinie , wieku nie da się oszukać . Niektórzy jakimiś tam botoksami czy innymi cudami odmładzają się ja tego nie robię a bóle ma każdy np. kręgosłupa jak przedobrzy w normalnej eksploatacji organizmu nic się nie dzieje przynajmniej u mnie.