Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Kończe myśl lub nawet stracić zdrowie bo zamiast leczyc się u lekarzy to czasami ludzie zdesperowani chorobą ią do jakiś cudotwórców co niestety tylko kase wyciągną , moze na krotko pomoże bo umysł ludzki jest bardzo sugestyczwy i czasami siła woli stan zdrowia się poprawia ale to nie leczy a moze się i choroba pogłebiać . W moim przypadku tez doświadczyłam błędów lekarskich ale to nie znaczy zebym nie miała sie u nich leczyć , takie jest moje zdanie na temat leczenia u nie medyków bo AAAAAA na pewno lekarzem nie jest . ale inni mogą przeciez miec inne zdanie. To fajnie ,ze ktos sie lepiej poczuł ale chyba to nie jest Twoja zasługa a jakby była to jaka ?

Przeciez mój Tata ma prawie 90 lat i zyje z migotaniem tyle prawie co Wy macie lat życia , żył normalnie pracujac zawodowo co prawda nie fizycznie , podróżował . latał samolotami , chodził na wycieczki a teraz juz nie ma z kim jezdzić bo albo chorzy albo nie zyją . Jest aktywny , sprawny a leki to bierze od nie dawna na cisnienie , aspirynę na rozrzedzenie krwi a ja na razie nie biore żadnych lekow bo ja poza tym ,ze migocze to nie mam zadnym objawów , -serce jak dzwon wydolnośc EF 70-75 % , kondycja dobra i jak ktos tu mi pisze ,ze stymulator dla mnie to w ogole nie ma pojecia co to stymulator i dlaczego go sie wszczepia STYMULATOR TO OSTATECZNOŚĆ , TAK POWIE KAZDY KARDIOLOG jezeli się do nich chodzi a nie do uzdrowicieli . Ja chodze to tych pierwszych i nie narzekam . A ja w trakcie robienia a w przerwach pisze , chyba się nie przypali , ide sprawdzić .

Gość Aneta1981

Crusoe !Robinson to Ty?miałaś racje Marysiu że czytają!Nie bo najlepiej to usiąść i użalać się nad sobą nie też dużo rzeczy dolega i boli ,co mam sie użalać cały czas,ostatnie badania i wyniki sprzed miesiąca dobre jestem zdrowa jak byk.Kręgosłup robi swoje,ale ćwicze

TE CRUZOE przez z czy olimp bo to ta sama osoba pisze przez małą literę bo za malutki jastes jak ci coś dolega to powiedz bo jak cię tryknę rogami to dopiero sie rozchorujesz od moich owieczek zdala bo mnie denerwujesz jeszcze podszywa się po de mnie perfidnie

Cruzoe to dla ciebie porada za darmo epresja wiąże się z egzystencjalnym bólem Łatwo zaobserwować, że są wśród nas osoby optymistycznie nastawione do ludzi i świata oraz urodzeni pesymiści. Jak odróżnić zwykłego malkontenta od osoby, która cierpi na depresję? Osoba z depresją to pesymista zwielokrotniony, a pesymistyczne myślenie odnosi się zarówno do przyszłości, jak i do tego, co było. „Nic dobrego w życiu nie udało mi się zrobić i nic dobrego mnie nie czeka” – twierdzi osoba z depresją. Nieważne, że ma satysfakcjonującą pracę, kochającego partnera i udane dzieci. Właśnie z poczucia totalnej beznadziei osoby z depresją targają się na własne życie. Jest w depresji coś strasznego: to choroba obarczona największą liczbą przypadków śmiertelnych spośród wszystkich chorób, zarówno psychicznych, jak i somatycznych. Ani chorzy na nowotwory, ani na inne śmiertelne choroby nie odbierają sobie życia tak często jak osoby z depresją. Jakkolwiek by się objawiała, depresja zawsze wiąże się z egzystencjalnym bólem. Ale nie jest to tylko choroba duszy, o czym często się zapomina. Człowiek z depresją cierpi na dolegliwości somatyczne. Ze względu na obniżony próg bólu mnóstwo rzeczy go boli, źle śpi albo w ogóle nie może spać, ma zaburzoną gospodarkę hormonalną w organizmie. Do tego dochodzą inne objawy, np. brak apetytu, problemy z sercem, żołądkiem