Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Na końcu na forum zostane bajkopisarzem tak mnie zapamietają z forum był sobie misiek po witaminkach lubił małe gruszeczki lekko mięciutkie soczyste nie twarde bo ząbki bola a one go lubiły i tak się stało ze przyleciał do niego kotlecik az 300 kilometrów i był szczesliwy

Mary 10, o co chodzi ?czy tych dwoje ludzi, którzy zaczynają inaczej widzieć swoją chorobę, nie zostaniesz na forum sama, wciąż przybywa chorych i szukają pomocy, kiedyś pisałaś, że wysyłam ludzi na drogie badani, masz racje można zrobić tanie badanie np.moczu ale czego się dowiemy? przepraszam, że nie jestem w stanie Tobie pomóc, ale jeżeli tak dokucza arytmia to może pokusisz się o stymulator, jeżeli to możliwe będzie, a życie nabierze innego wymiaru

To znaczy, że objawy nie spadają z nieba, tylko są wynikiem konkretnego uszkodzenia, jak nie ma błędów to objawy nie występują, a na poprawe to macie jeszcze czas, bo jeszcze niewiele w tym kierunku udało się zrobić, najpierw diagnoza w co już zaczynacie wierzyć, a potem leczenie przyczynowe, a nie leczenie zapalenia płuc naparem z tymianku, tylko antybiotykiem, ważne jest, że zaczynacie widzieć w swoim organizmie chory kręgosłup

AAAAAA , a czy ja kiedyś pisałam,ze obawiam się zostać na forum sama? Skąd takie sugestie? Mi Twoje rady są do niczego potrzebne bo mój kręgosłup jestw stosownym do wieku stanie a może i lepszym . Co do migotania przedsionków to Ty AAAAAA też się na tym znasz ?No , no to z Ciebie mega fachowiec a ja w mega fachowców nie wierzę bo nie można być dobrym we wszystkim . Moje migotanie przedsionków jest pod kontrolą kardiologów a stymulator to w moim przypadku po co? Przeczytaj sobie kiedy się wszczepia stymulator a wtedy dopiero radż innym bo możesz komuś zrobćc krzywdę swoimi radami bo na forum sa rózni ludzie a na ogól zdesperowani swoimi dolegliwościami i forum traktują jako ostatnia deskę ratunku. Ja nikogo nie lecze ani nie udziela rad prozdrowotnych bo nie jestem lekarzem a Ty AAAAAA ZAPEWNE TEZ NIE JESTEŚ BO BYŚ TAK NIE NAJEŻDZAŁ NA NICH. Ale to jest forum i kazdy może pisac tu nie ma weryfikacji medycznej i dlatego można tu zamiescic każdą bzdurę a chory to niestety może kupic i sie skomotnie rozczarowac