Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Oj tak Robinson , jam nie skomplikowana kobieta , jestem bardzo prostolinijna Mi tylko serce migocze ale i nie jednego przegonie w chodach i to nieraz młodszego. Dosyć długo jestem na forum i nie jedno o sobie napisałam ale to napisze jakoś zyję normalnie , nie wpadam w paranoję , nie biadole co mnie w zyciu przykrego spotkało , cieszę się chwilą , drobnymi uciechami i tak ogólnie nie narzekam na życie , los , może by było i co do narzekania ale po co co to da , mi nic. To tyle z mojej filozofii zycia . Pewnie cos będziemy ogladac w telewizji a to znaczy ,ze koniec z komputerem na dziś

Przypominasz mi Mary moją babcie kochana kobitka była wychowała kilkoro dzieci tez prostolinijna spokojna zadowolona i pocieszyć umiała nie narzekała na trudy a mogła dziadek przeszło 20 sparaliżowany był Gdy dziadek dostał raka opiekowała sie a sama w tym czasie raka miała i nie narzekała że coś ja boli a musiało na trzustkę poł roku po dziadku odeszła ..

Już tylko zimny dreszcz przeszywa Cię całą I zimny deszcz obmywa me ciało Mijam tyle dziwnych miejsc, a światła migają Ludzie znowu pędzą gdzieś, a ja zostaję Wstaje dzień, ja upadam i wstaję Całujesz mnie, robisz to nawet fajnie Cucisz mnie, budzę się, zmartwychwstaje Piosenka

Wycierpiałem swoje a jak na zycie mi się ma to mam z tego zrezygnować o nie nie chce wrocić do swojej dawnej kondycji gdzie po drabince skakałem jak wrobelek czy jak tam wolisz sie sam obrażę ananas mam więcej czasu teraz dla siebie i dla kompa a kiedyś co jedną nogą wchodziłem do łóżka i już spałem i nadal bym chapał mało razy połamany byłem bo się spieszyłem teraz sobie żałował nie bede wchodze w wiek kryzysu