Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aneta 1981

Robinson przewiało mi tyłek taka zimica ,a ja jestem niskociśnieniowcem 105/65 ciągle mi zimno ,no musze trochę poskakać żeby bylo cieplej.Nic ciekawego nie kupilam ,codziennie toboły ten by zjadł to dziewczyny co innego ,sam wiesz jak to jest.Totka puściłam jak wygram to zapraszam na browca.Dobrze że jesteście można popisać i pożartować,oglądam kabaret na tv 2.

No niestety muszą zrozumieć ze to też głowa pozartować lubię cały czas nie mogę sie uzalać widocznie pomału dochodzę do siebie a na wygląd nie wyglądam na chorego pamietają mnie jako żartownisia niech tak zostanie swoje przeszedłem a jeszcze jak pisze płec przeciwna tym bardziej zdrowieje to dobry znak a wożek jako zart bardzo mi sie podoba

Gość aneta1981

Robinson ja mam B rh- .Tak jak mówisz z nas takie znachory...AAAAA to widać oczytany i coś wie ale nie napisal jak sie leczyć i jakie badania.Ide totka sprawdzić,kolacja.Jak wygram to się odezwę jutro.Trzymaj się 😊😊😊😊😊😊

No lubi czytać ja lubie budowlanke wiele fachów mam w rękach wiele zawodów wykonywałem ja mogę doradzić z remontami ale nie co do leczenia o radio naprawić samochód dom przy prądzie pogrzebać o czesia na scianie mogę namalować to tak już we wszystko się bawiłem ale co do medycyny to kiepsko no to do jutra