Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Te które już masz wystarczą by dolegliwie cierpieć, część jest do odprowadzenia jednak już nigdy nie wrócisz do zdrowia jak kiedyś, a to co pozostało też nie jest wieczne, można to szanować i żyć bez objawów, jak się zaczną niedowłady to dopiero są schody, ból to tak naprawdę preludium tego jakie okaleczenie można sobie zapewnić, natomiast objawy z zakresu głowy już są dość poważne, o sporcie to teraz już można zapomnieć, może kiedyś ale nigdy jak kiedyś

To się rysuje znacznie szerszy problem uszkodzenia wielopoziomowe oczywiście zawsze można wyjść na prostą ale nigdy do tego co kiedyś można było robić, podejrzewam że dźwignięcie w tym stanie nawet kilka kg może się różnie skończyć, a z tym kotem to chyba żart? dalsze pogorszenie może się kwalifikować do zabiegu, jak stracisz władzę w nogach albo zwieracze zaczną szwankować

Chciałbym w to wierzyć, jednak za dobrze znam tą chorobę i wiem, że każdy musi dojrzeć by podjąć leczenie, już to kiedyś pisałem, wyobraź sobie psa na łańcuchu, dodam że łańcuch to choroba, jak myślisz kto wygra? ratuj co pozostało w imię lepszego jutra, psychika człowieka działa zawsze podobnie do póki alkoholik nie uwierzy że jest chory nie podejmie leczenia, ty jeszcze *nie jesteś chory*?

Wiesz mnie akurat twoje porady nie przeszkadzają ani nie szkodzą za stary wyga jestem ale poradzę ci coś czasami nie wybieraj kierunku psychologa czy psychiatry bo po odejściu od ciebie pacjent wyskoczy z okna bo nie poprawisz mu samopoczucia tylko go zdołujesz proszę cie wez sobie inny kierunek moze lekarz pediatra?

Jak jest gotów na leczenie to układa życie na nowo i żyje bez objawów, a jak spodziewa się cudu to mysi szukać dalej, może znajdzie jakieś lepsze rozwiązanie, dobrze rozwija się obecnie terapia komórkami macierzystymi to mogę polecić, efekty naprawdę są imponujące

Co ty gadasz ja sie lecze[staram] a do szpitala idę za pol roku Jak bym był wojskowym to bym sie dostał już teraz znam te diadnozy na neurologi byłem i diadnozy nie postawili Teraz jest tak albo jestes zdrowy albo umieraj, wina rządu i NFz-tu dogadać sie nie mogą leczyć nie chcą kasy brak dziura rośnie bida w Polsce o co tylko prosisz to nie chcą dac bo o kasę im chodzi nie ratowanie ludzi

Mam żal do lekarzy bo pol roku byłem aut wrociłem do pracy z chorobą niby zdrowy bo na młoteczkach wychodzę czuły czyli brak niedowładów i ze nie rozszerzono mi badań nie pobrano płynu z rdzenia to by wykluczyło lub potwierdziło chorobę a tak to istna niewiadoma tak jak AAA gada może sie pogorszyć i nie doczekam szpitala w maju a cały cza wspominałem neurologowi o problemach z chodzeniem nie zyczę nikomu tego co ja przeszedłem z lekarzami z ich niewiedzą

Gość aneta1981

ROBINSON nie martw się wiem że jest ciężko,alejak ja nieraz siedzę i myślę za dużo,to mi sie pogarsza.Ja zauważyłem,że jak się denerwuje to odrazu czuje jak mi kark sztywnieje i kołyska.Może te witaminy na każdego inaczej działają,ja biore rok i nic mi się nie przybrało.Robinson a skąd jesteś jak można jak nie to ok.Ja jestem z mazowieckiego,ale napisałam male miasto i sporo konowałów w tartuchach

Gość aneta1981

ROBINSON WRAZIE Co to będę pchać ten wózek,pomogę Ci będzie lżej,wygramy.Powiedźcie czy macie rodziny ,mój stary to powiedział że czasami ma dosyć,ale mi pomoże i będzie ze mną.Najgorzej szkoda mi moich córek,że czasami nie mogę normalnie się z nimi bawić,śmiać,biegać

Września woj Wielkopolska Postaraj sie o lek arketis 20 lek uspokaja i leczy nerwy dostałem go ze względu zebym sie nie bujał w pracy przy zwrotach zebyby mniejsze byly zawroty i sie nie denerwował za dużo i ci powiem lepiej ale biorę1/4 tej tabletki a powinienem cała ale mnie za mocno wycisza

Lekarz wysłał mnie do szpitala stan stabilny za pol roku nic wiecej rodzine mam moja twierdzi ze jeszcze remonty zrobic trzeba a nie umierac widzi ze sie mecze no ale co ma zrobic pomasowac mnie po brzuszku a z tym wozkiem Aneta dobra myśl lubie pchać albo byc pchanym tylko czy z tego by nie wszyszedl natepny wozek czterokiłowy