Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

AAAAAA , a jakich Ty wskazówki udzielasz ? To,że ludziom proponujesz zrobienie przeróżnych badań , które mogą nic nie wykazać a zresztą specjalistyczne badania są często szkodliwe ale jak lekarz zaleci to jest wyższa konieczność i tyle , w/g Ciebie jak badania nic nie wykażą to najlepiej położyć się na stół operacyjny i dać się pokroić aby znależć przyczynę dolegliwości. Tu na forum jest wiele osób , które latami się badają nie znajdując nic i cierpią szukając pomocy w rożnych miejscach zamiast w końcu uwierzyć w swoje zdrowie i zacząć z tym walczyć poprzez DOBRA PSYCHOTERAPIĘ podpartą może na początku lekami aby się móc * zebrać * do walki . To nie angina czy katar , która mija po zażyciu antybiotyku to jest długotrwały proces wychodzenia z nerwicy ale i tak najwięcej daję zrozumienie tego wszystkiego własnym rozumem , który można zrozumieć poprzez współpracę z psychologiem . Poleganie tylko na lekach nie wyleczy nas z nerwicy.

Wiele; rezonans głowy.rentgen szyi przepływy,ekg,echo serca, usg jamy brzusznej, rektoskopia,nefrolog naczyniowiec,laryngolog,neurolog,miastenia,na pasozyty grzyby,tarczyca,okulista,mikroglobulina,p/pjądrowe ana,cpk,witamina B12,crp,ob,bolerka ,ca19,cea markery jelita ,kortyzol,krew utajona,

Gość aneta1981

U mnie wzrok czasami za mgłą ,zaburzenia równowagi,szyja spięta i kark boli,ale mam zniesiona lordoze szyji.Sama nie wiem czy tej nerwicy to sie nabawiłam od chorego kręgosłupa,dzisiaj pogoda bomba przyćmienie.Jak ćwicze to lepiej mięśnie karku rozluźniają się.Magnez,witaminy z grupy B,cynk pomagaja .czasami zapominam o tej naszej wspólnej,,koleżance,,

Gość aneta1981

Robinson,a zajadasz magnes,mi ostatnio jak zabraklo,a biore magneb6 to bomba zegarowa telepawka.Z krwi nie zbadasz poziomu magnezu,wewnatrzkomorkowy.Może kup dobry magnes z b6 i zobacz.osobiscie muszę kupić jutro wit D3 kiedyś bralam i zupelnie inaczej sie czułam.Wczoraj trochę poczytalAm i znalazlam ciekawe artykuły,później podam linki

Obejrzyj sobie film *choroby na sprzedaż*, no nie doczytałem do końca ale ja np miałem przypadki rozpoznanych błędnie borelioz, sm, migren itp, pacjentów operowanych nie na to co im dolegało, jak można się domyślić bez poprawy, a jak tu piszecie, tak większość ma stany lękowe czy nerwicowe związane z nadbudową nad objawami somatycznymi, ile razy dokona się uszkodzenia, tylekroć objawy powracają, więc stany lękowe, bo może powrócić, tylko kiedy? i to jest wasze zadanie, które czynności są przeciążające i wywołują chorobę?

AAAAAAAAA -drobne zmiany niedokrwienne obu płatów czołowych i sklerotyzacja w drobnych stawach kręgosłupa szyjnego ale to nie powinno osłabiać siły mięśniowej w maju ide do kliniki na wykluczenie spraw neurologicznych . Anetko tyle brałem witamin i b6 i neurowit ,magnez geriawit że wyglądam jak te witaminy ale polecam witaminy Bodymax plus zestaw poprawia kondycje wieczorem

Niestety doktryna leczenia jest wadliwa, pytanie co z tą wiedzą zrobisz, sklerotyzacja świadczy o zaawansowaniu procesu chorobowego, jak sam mówisz czujesz się gorzej, u ciebie ćwiczenia mogą nawet pogorszyć stan. a witaminy no cóż tak naprawdę już za późno na zmiany, uszkodzenie jest nieodwracalne, zmniejsz obciążenie, nawet konia można zajeździć, jak odczujesz poprawę, będziesz mógł powoli zwiększyć obciążenie, jednak gdzie jest granica twojej wytrzymałości, tego musisz się nauczyć sam, popełnisz za duży błąd a objawy będą nie do zniesienia, powodzenia w zdobywaniu życia bez objawów

No właśnie ale ja już konia zajechałem pisałem że byłem pracoholikiem a zmiany mogę miec juz wszędzie a pracować muszę tylko juz bez dwóch zmian oszczędzam się a po drugie zdrowie mi juz nie pozwala na maratony ale to nie znaczy że całkiem jestem aut jeszcze moge jak niejeden nastolatek ale nie bedę pisał co