Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Strach, trzęsące się nogi i zawroty głowy

kwiaatek

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj. A co z psychoterapia? Czy lekarz zapisując Ci *zomiren* nie proponował Ci , zebys skontaktował się z terapeutą? Ja Ci podpowiadam, zebys poczytał soibie posty osób, które poradziły sobie z nerwica lub sa w trakcie radzenia sobie z nia, które zebrałam na watku *Z nerwicy sie wychodzi*.Czytaj go od poczatku (ale nie wszystkie naraz) i informacje, które moga Ci pomóc zapisuj sobie gdzies.Podałam tam namiary na różne fajne strony. Ale przy takim pozxiomie Twojego lęku doradzam Ci poszukanie sobie dobrego terapeuty.Pozdrawiam.

Witajcie ; ) Mam 17 lat, i naprawdę już nie wiem co mam ze sobą robić. Pierw silny napad w tramwaju, siedziałam, zaczęło szybko walić serce, aż bolało. Zaczęłam się cała trząść, promieniował ból do lewej ręki, myślałam że umieram. Trwało to jakieś 3-5min. [ na samą myśl boli ] Po tym napadzie, caly czas waliło mi serce, przyspieszony puls. Zaczelo sie w sobote, . Poszlismy z mama do lekarza w niedziele. Tam dali skierowanie do szpitala, i wyszlo ze od nerwow. wypuscili z jakims lekiem na uspokojenie, po ktorym bylam bardzo senna i rano nie moglam wstac do szkoly, takze nie chodzilam do niej caly tydzien, w piątek znów napad tak koszmarny jak za pierwszym razem w sobote, skierowali nas na kardiologie [ mam szmery na sercu od urodzenia oraz niedomykalnosc jakiejs zastawki ] i lezalam w szpitalu przez 5 dni. Badania jakies byly, z sercem wszystko dobrze. Teraz mam objawy typu ból pleców, barków, żuchwy, kołatanie serca, od wczoraj ból także po prawej stronie klatki piersiowej, uczucie ciężkości głowy, nudności, zawroty, i ciągły niepokój. Ciągle płacze z tego powodu bo nie wiem jak mam sobie z tym radzić.