Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Radzenie sobie z zawrotami głowy, kołataniem serca i lękami przy nerwicy

kwiaatek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,pisze do Ciebie żeby Cię pocieszyć ja mam już od 9 miesięcy zawroty głowy na mksa jak sama piszesz robiłam rezonans głowy badanie błędnika w Kalisz w szpitalu ,głowa ok.niby lewy błędnik słabo działa ale jestem cały czas na betahistinie i efektu nie widzę już mi też brakuje siły na to jak chwyci mnie zawrót to od razu bierze mnie na wymioty nogi z waty jakiś lęk mnie opanowuje straszne uczucie ,a do tego mam jeszcze szum w lewym uchu niech to cholera weżmie no i jeszcze kołatanie serca w mostku .Widzisz nie jesteś sama z tą przypadłością musimy jakoś się pocieszać gdybyś mieszkała blisko mnie to byśmy chociaż wypiły se sobą kawkę i pogadały,a tak to trzymaj się, ja mieszkam w Ostrzeszowie.Pzdrawiam

Część, niestety mam też te problemy szybsze i nierówne bicie serca przy tym problemy zoddychaniem oddychaniem i nie tylko. Jestem już tym bardzo zmęczon, przeszkadza mi to w codziennym funkcjonowaniu ale mam męża i trójkę dzieci i próbuje sobie jakoś z tym radzić ale nie wiem jak długo jeszcze to wytrzymam. W maju mam komunię dziewczynki i chłopca i mam nadzieję że jakoś dam sobie radę, oby.

Do Asica29 Powinnas nie tylko podjac jakas tam psychoterapie - ale musza to byc konkretne dzialania! To *swinstwo* potrafi zniszczyc czlowieka i relacje w rodzinie! Nie mozesz czekac z dzialaniem- wiec-proponuje Ci - znajdz sobie prosze w necie dokladny adres Centrum Leczenia Nerwic w Mosznej(woj. opolskie) i wyslij tam swoje zgloszenie na miesieczne leczenie. Bedziesz musiala poczekac - rok albo poltora roku, ale - do tego czasu *rozporzadzisz i zabezpieczysz* swoja rodzine podczas nieobecnosci w domu,....................WROCISZ - JAK NOWO NARODZONA!!!!!! ----MNIE TA PLACOWKA KIEDYS URATOWALA!!!!! BYLAM TAM TYLKO RAZ, ALE TO WYSTARCZYLO BY STANAC NA WLASNE NOGI!!!!! Sa - tam nieprzecietni specjalisci - takich nie znajdziesz nawet w gabinetach prywatnych. POLECAM!

Do Asica29. Widzę,że sen z powiek spędza Ci Twoja dolegliwość. Nie wiem, jaka diagnostykę miałaś wykonaną do tej pory. Jednak, jeśli piszesz,że masz odczuwalne nierówne bicia serca. nerwica nerwicą, ale powinnaś w momencie napadu takiej arytmii udać się do placówki medycznej celem wykonania EKG i ustalenia charakteru tejże arytmii. Być może, to rodzaj zaburzenia rytmu wywołuje pozostałe objawy.