Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Złe samopoczucie i brak czucia w nogach a stres

Gość monia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! Mam nadzieję, że ktoś mi wkońcu pomoże. Otóż mam 17 lat, schudłam w przeciągu pół roku 30 kilo, ważyłam 40 kilo przy wzroście 169, obecnie ważę niecałe 45 kilo. Ostatnio zaczęło dziać się ze mną coś niedobrego. Nie wiem jak to opisać, ale kiedy idę to nie czuje, że idę tzn. nie czuje nóg, nie czuje, że stoje na nogach, ponadto cały czas czuje sie jakbym była po paru piwach, czasem robi mi się słabo, ale najgorzej jest z tym chodzeniem, doszło do tego, że boję się wychodzić z domu bo nie wiem czy nie zemdleje gdzieś po drodze, czy ktoś mi pomoże czy po prostu umrę. Niektórzy mówili że może to być spowodowane tym, że piję kawę, ale kawę piję o godzinie 4 rano a to *nieczucie* nóg towarzyszy mi przez cały dzień. Nie wiem do jakiego lekarza mam się udać, czy może do psychologa, a może po prostu nie przejmować się tym i żyć w ciągłym stresie?

Psychiatra tylko i tylko psychiatra. Temat tabu bo jesteś jebnięta, guwno prawda ty szukasz pomocy bo jesteś normalnym człowiekiem. Zawroty głowy, uczucie omdlenia , szybko bijące serce, chwilowy brak czucia w nogach, rękach 20 minut i po ataku  nigdy nie zemdlejesz przy podwyższonym ciśnieniu. Mądrości ludowe ludzi oczytanych w Googlach filozofów to se można w dupę wsadzić. Pozitivum i te inne cuda wyleczą cię tylko z kasy. Żeby coś się zmieniło na lepsze w jebniętym mózgu trzeba rad i tabletek specjalisty, żaden cię do tego nie zmusza twoja sprawa czy chcesz chodzić prosto czy czuć się najebany. Najprościej jest się powiesić niż szukać pomocy. Przełam tabu bądź sobą w tym mądrym świecie chorych ludzi.