bird7729 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam . mam problem teo typu jeżeli jestem po trzeciej zmianie i wypije 2 piwka i pójde spać i dalej sie obudze ok. 15 to w nocy jest przewalone bo nie moge zasnąć a poza tym mam jakby to nazwać bezdechy (jakby ze mnie życie wylatywało)Pomocy.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 organizm potrzebuje stałego dobowego rytmu.Trudno spać w nocy,gdy dzień z nocą się zamieniło.Przeciez organizm musi sie przestawic na inny rytm i to się nie dzieje natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza
sniezynka19 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Witaj ja od siebie mogę zaproponować na dobry sen HYDROXYZINUM są 10 mg i 25 jak kto woli ,oczywiście na recepte więc warto zajrzeć do lekarza pierwszego kontaktu .Zapomniała bym ten lek uspakaja i pomaga zasnąć ,mi pomaga.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi