Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wysokie ciśnienie i brak apetytu przy nerwicy

bartek71

Rekomendowane odpowiedzi

Bartek z tego co piszesz to te leki cię nie wyciszyły. i musisz to powiedzieć lekarzowi Nie raz trudno jest nawet lekarzowi dopasować leki pod pacjenta A to że schudłeś to norma przy nerwicy i może to cię trzymać całe życie ja to mam i żyje juz trochę Jest tak że sie denerwujesz czymś i następuje blokada i organizm nie przyjmuje jedzenia i wtedy się oczywiście chudnie Ale musisz medykowi powiedzieć że pomimo że bierzesz leki na uspokojenie to one cie nie wyciszają pozdrawiam

Bartek ja nigdy nie miałam problemów takich z sercem jak ty ,bo ja mam ale inne . Idż i zrób sobie echo serca nawet prywatnie po prostu żeby się uspokoić i Jeżeli wyjdzie dobrze to zostało ci leczenie , no niestety u psychiatry Tylko tyle mogę ci tak od serca doradzić. Ale spróbuj zrobić to echo serca ,może się coś dzieje a to wykaże to badanie 3maj się pozdrówka A ty bierzesz te leki na uspokojenie ?

witam zofia widzisz gdyby nie sasiadka ktora jest lekarzem to na te wszystkie nbadania potrzebowalbym chyba pol roku a nie 1 dzien badania tarczycy tez ok czyli problem tkwi w mojej glowie wczesniej tego nie pisalem ale okolo 2 miesiace temu zachorowal mi syn na reumatoidalne zapalenie stawow a ma dopiero 7 lat to byl dla nas szok i pewnie teraz to wychodzi ze mnie .Pozdrawiam 3majcie sie cieplo

Bartek ,no niestety nerwy mają to do siebie ze w chwili gdy przeżywamy jakiś stres to wydaje się nam ze nic nam nie jest . a gdy wszystko się wyjaśni ,to one wtedy puszczają i atakują .Masz tego przykład na sobie Podlecz się trochę wycisz się i będzie okej Kup sobie w Aptece,takie Meliski pastylki uspokajające firmy AFLOFARM 18 sztuk kosztuje 9zł. Są fajne i smaczne i uspakajają Są do ssania Dzięki i życzę zdróweczka tobie i synkowi ,też się3maj pozdrówka