dorotkka2 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wiec byłam na kontroli . I lekarz powiedział, mi ze prawdopodobnie mam jakieś pasozyty ;o. od zwierzecia domowego czy cos - poniewaz mam psa. Dał zlecenie zrobienie badania kał. A takze skierowanie do neurologa , bo jak widac sam nie wie co mi jest . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 A no to zrób badania i może rzeczywiście złapałaś coś od swojego futrzanego przyjaciela ,mam nadzieję że go nie wyrzucisz z domu :)I do neurologa idz koniecznie niech cię przebada.Czasem objawy nerwicy są tak dziwaczne że lekarze nie wiedza co jest grane .Czy dalej masz to uczucie że nie czujesz jak coś bierzesz do rąk ?Ja mam znajomego który nie mógł stanąc na nogach bo kwas moczowy mu sie odłożył w uchu wewnętrznym i stąd miał zaburzenia neurologiczne . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi