Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Otóż wczoraj w szkole uderzyłem się w palec u nogi i gdy doszłem na drugą lekcję poczułem że mam ciasno w bucie. Gdy stałem przy tablicy ruszyłem palcem u nogi (czułem że był spuchnięty) zrobiło mi się bardzo słabo zaczeło mi się kręcić w głowie i czułem mrowienie na całym ciele zrobiło mi się chłodno i zacząłem się strasznie pocić. Nie wiem co mi jest zwolniłem sie do domu i dziś jest drugi dzien. W głowie mi się kręci i czuję mrowienie z tyłu głowy. Palec mnie już prawie nie boli ale jest na nim siniak i jest spuchnięty. Co mam robić? Zawroty głowy i ciemno przed oczami miałem często gdy gwałtownie wstawałem. A i gdy pielęgniarka w szkole mnie zwolniła mierzyła mi ciśnienie (zawsze takie mam nie wiem czemu) wynosi ono 150 na 80. Mam 15 lat nie wiem czy mam udać się do lekarza czy może mi ktoś pomoże.? PS: GDY LĘZE CZUJĘ JAK MI TĘTNICE CHODZĄ

akurat ja się takim paluszkiem nie przejmuje miałem 5 szwów na ręce i sie nie bałem chodi o to ze jak mam tak duze cisnienie to gdy gram np w jakas gre i wyskoczy mi w niej przeciwnik serce tak przyspiesza ze o malo z krzesla nie spadne bo tak mi sie w glowie kreci a 3 dni temu mogłem oglądać horrory i grac w najbardziej straszne i najbardziej zaskakujace tytuly gier np F.E.AR

ja tez mam mrowienie z tylu glowy jak leze to slysze w uszach jak krew mi plynie a jak pokrece glowa w prawo lub lewo to tak dziwnie nie wiem jak to okreslic slysze skzypienie niewiem co to jest ale jest to denerwujace zjawisko moze ktos wie cos na ten temat pozdrawiam