Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uczucie zdrętwienia ciała

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . Mam 15 lat , i mam bardzo duzy problem . Coś sie ze mną dzieje lecz nie potrafie tego opisac. Nie boli mnie głowa , noga cczy cokolwiek ale czuje sie taka zdretwiała. Kiedy dotykam jakis przedmiot czy to długopis , czy mandarynka , nawet jak klikam w klawiature nie czuje tego kompletnie . Kiedy mowie jestem swiadoma co mowie , lecz nie czuje tez tego . Miałam juz tak kiedyś , ale myslalam ze to przejdzie . Lecz to wszystko znowu sie powtorzyło ? wiem , mało napisalam ale sama nie potrafie tego opisac. Co to moze byc ?

Nie musi ale warto sie przebadac .Po co będziesz się denerwować i domyślać najgorszego ?Może to być zwykła nerwica ale trzeba sprawdzić bo to nie jest normalne żęby nie czuć czy się coś trzyma w ręku .Tak więć powiedz rodzicom i do lekarza 1 kontaktu po skierowanie do neurologa a podejrzewam że lekarz 1 go też cię zbada .

Nie ma sprawy .Wiem jak to jest jak człowiek się boi że coś mu jest .Ale głowa do góry ,idz z wynikami do lekarza i do neurologa .Niech cię przebada i będzie wszystko jasne .Lepiej sie przebadac i mieć spokój niż się denerwować i wymyślac kolejne choroby .Odpoczywaj bo jutro święto i odpisz co lekarz powiedział ,twój post pewnie już nie będzie widoczny bo spadnie na dół jak inni zamieszcza swoje ale napisz nowy .POzdrawiam .