Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. mam pewien problem z moja lewa polowka :) nie bardzo chce sie pytac lekarza bo moze przesadzam. od kilku dni co jakis czas albo moja lewa reka albo noga .. przestaja dzialac. nie mam na dnimi wladzy.pewnego dnia probowalam wstac , postawilam lewa noge na ziemi i kiedy chcialam sie uniesc to upadlam na podloge. zupelnie jakby mi sie noga kompletnie wylaczyla. nastepnie to samo przydarzylo sie tej samej nocy z reka. obudzilam sie i chcialam pojsc do toalety a moja reka mi zupelnie wisiala. nie moglam sie o nia oprzec. pisze tutaj bo brzmi to kompletnie bez sensu a nie mam kogo sie zapytac i rodzicow tez straszyc nie chce. bardzo bylabym wdzieczna za podpowiedzi, czy to z powodu braku witamin?

nie biore zadnych lekow. nic kompletnie. w tym rzecz. nawet nie mam czego winic. po raz pierwszy mam takie objawy. rowniez nie chce niepokoic rodzicow . pojde jutro na badania krwi i z tym do lekarza. mam tylko nadzieje ze nei przesadzam. ale caly czas mam uczucie jakbym miala *slabsza* reke i noge . a za pierwszym razem gdy to sie stalo juz dawno nie spalam tylko cyztalam ksiazke w normalnej lezacej pozycji. za 2 gim wyrwalo mnie to ze snu bo nie mogla przesunac reki.

nie rób badań,tylko jedż z rodzicami na dyżur do szpitala na neurologię.Jutro swięto,to zadnych badań i tak nie zrobisz.Na ostrym dyzurze neurolog cie przebada i ci cos powie na ten temat.A jeśli chodzi o bad. kwi,to oprócz podstawowych tj.morfologii z rozmazem,OB,CRP, zrób poziom elektrolitów,CK kinazę kreatyny i glukozę.

Moja mama też to miała. To są objawy nerwicy. Trzeba pójść do psychiatry. Mama chodziła i dał jej lek o nazwie Sympramol, który mama bierze 2 razy dziennie po 1 tabletce i po tym leku wszystkie objawy mamie przeszły gdyż *cały nasz organizm choruje i wszystko bierze się z głowy dlatego, że żyjemy cały czas w stresie.*